Έτσι είδε το MEGA την πρεμιέρα της εκπομπής ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!


Δυναμική είσοδο στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη έκανε η εκπομπή «ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!» με παρουσιάστρια τη Δανάη Μπάρκα και με τους τηλεθεατές να επιβραβεύουν τη νέα πρόταση του MEGA, όπως προκύπτει από τους πίνακες τηλεθέασης την ημέρα της πρεμιέρας.  

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!» σημείωσε μερίδιο τηλεθέασης 12,1% στο δυναμικό κοινό «18-54» (κυμάνθηκε έως το 18,5%) με τα μεγαλύτερα ποσοστά να καταγράφονται στα γυναικεία κοινά «45-54» κατακτώντας μερίδιο 14.9% και «25-44» με 13,1% (άγγιξε το 23%). 
   
Μάλιστα, εντυπωσιακή ήταν η αύξηση κατά τη δεύτερη ώρα μετάδοσης της εκπομπής, όπου τα ποσοστά τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό αυξήθηκαν κατά 30% σημειώνοντας μερίδιο 14% με το γυναικείο κοινό «25-44» να κυριαρχεί με 16,5%. 

 Συνολικά, η εκπομπή «ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!» επικράτησε των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών των ANT1, ALPHA, STAR τόσο στο δυναμικό κοινό «18-54» όσο και στις γυναίκες «45-54». 
 
Με αισιοδοξία, χαμόγελο, θετική διάθεση, δυναμισμό αλλά και την απαραίτητη δόση χιούμορ η Δανάη Μπάρκα θα καλωσορίζει καθημερινά στις 10:00 τους τηλεθεατές στο νέο της «σπίτι» μέσα από́ τη συχνότητα του MEGA. Μαζί της ο Άρης Καβατζίκης και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου παρέα με τη Σίσσυ Καλλίνη και τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, και μια μοναδική ομάδα από καινούργια πρόσωπα που θα μιλούν στους τηλεθεατές με τη γλώσσα του σήμερα. Στην κουζίνα ο Απόστολος Ρουβάς.  

Την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου καλεσμένη της εκπομπής θα είναι η Τόνια Σωτηροπούλου, ενώ την  Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου η Δανάη Μπάρκα υποδέχεται στο πλατό του «ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!» τη Σμαράγδα Καρύδη.  

«ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!» καθημερινά στις 10:00 στο MEGA.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια