Κρούση σε Κοκλώνη από το Mega;


Πρόταση στον Νίκο Κοκλώνη φαίνεται πως έκαναν οι ιθύνοντες του Mega, προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό του καναλιού και μάλιστα με αποκλειστική συνεργασία. Σύμφωνα με τις typologies, η προσέγγιση του επιχειρηματία έγινε μέσα στο καλοκαίρι, ενώ από την Συγγρού έχουν ήδη προχωρήσει στην αγορά τριών τηλεοπτικών προγραμμάτων από την «Barkingwell Media» για την ερχόμενη σεζόν. Μάλιστα, ένα εξ αυτών είναι και το νέο project του σταθμού με τις Μαρία Σολωμού, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Κατερίνα Ζαρίφη, που προορίζεται για την απογευματινή ζώνη του σαββατοκύριακου.

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν δω και τον Κοκλώ στο mega... μόνο mega δεν θα είναι
Ο χρήστης Ναι εγώ είμαι είπε…
Σαν παραγωγό ας τον πάρουν. Σαν παρουσιαστή μην τον πάρουν. Μιλάμε για το μεγάλο κανάλι,ας είναι λίγο πιο προσεκτικοί στο προφίλ που πάνε να του προσδώσουν,για να μην καταλήξει όπεν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
χαχαχαχαχαχααχχαχα χαχαχαχαχαχαχαχ χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ α ρε κοκλωνη...μπερδευουν τα λεφτα σου με σενα...αυτα θελει μονο το μεγκα..εσενα ουτε να σε δουν...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ενω τωρα ειναι μεγκα ε?...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό που πιστεύετε ότι επειδή πήρε το one το όνομα και τις παλιές σειρές θα ξαναδείτε το mega των 00s με ξεπερνάει. Το mega των παχιών αγελάδων των 00s δεν υπάρχει πια και δεν θα υπάρξει ξανά. Βασικά μας άφησε χρόνους ρδώ και χρόνια, κάπου στις αρχές των 10s με τελευταία σοβαρή παραγωγή το νησί.