Γιώργος Αγγελόπουλος: Το J2US και η πρόταση του ANT1 για το "Bachelor"

Στην εκπομπή "Ευτυχείτε" έδωσε δηλώσεις ο Ντάνος ,κατά κόσμο Γιώργος Αγγελόπουλος και αποκάλυψε πως έκανε συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη για το J2US και παράλληλα ανέφερε πως δέχθηκε πρόταση όσο ήταν στον ANT1 το Bachelor για να είναι αυτός ο άντρας που θα κατακτούσαν οι 20 εντυπωσιακές γυναίκες.

«Κάναμε μια συζήτηση για το J2US, τι να πείτε; Δεν είναι κάτι που έχουμε συμφωνήσει κι έχουμε κλείσει. Είναι το δεύτερο ραντεβού κι έχουμε συζητήσει διάφορα, δεν είναι μόνο το Just γιατί ο Νίκος Κοκλώνης ξέρετε ότι κάνει διάφορες παραγωγές. Κάναμε και μια συζήτηση για μυθοπλασία, θα δούμε. ότι είναι είναι για καλό. Προσπαθούμε να δούμε αν υπάρχει τέτοιο σημείο που θα μας κάνει να συνεργαστούμε.»,είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Είχα κάνει μια συζήτηση για το Bachelor όσο ήταν στον ANT1. Έκρινα τότε ότι δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω. Όσο είχα πληροφορηθεί είχε να κάνει με το φλερτ και δεν είναι κάτι ου θα ένιωθα άνετος. Δεν έχω πολύ καλή εικόνα γιατί δεν το παρακολουθώ. Το φλερτ για εμένα είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Θα προτιμούσα να μην το εξωτερικεύουμε στην κάμερα.»,κατέληξε για την πρόταση που είχε να είναι ο Bachelor.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια