«Goggle Box»: Όλες οι πληροφορίες για το νέο ριάλιτι του Mega

Χρήστος Παναγούλης
5

Το Μεγάλο Κανάλι εξασφάλισε τα δικαιώματα για την Ελλάδα και θα προβάλει πολύ σύντομα ένα νέο real life πρόγραμμα με ανατρεπτικό περιεχόμενο: τηλεθεατές από τους καναπέδες του σπιτιού τους θα σχολιάζουν όσα συμβαίνουν στην ελληνική τηλεόραση.

Θα έχουν δηλαδή κατά κάποιο τρόπο ρόλο τηλεκριτικών. Πρόκειται για το ριάλιτι «Goggle Box» που έχει κάνει τεράστια επιτυχία στη βρετανική τηλεόραση. Έκανε πρεμιέρα στο Channel 4 το 2013 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Υπάρχει και η celebrity εκδοχή του, που προβάλλεται τα δύο τελευταία χρόνια στην Αγγλία και ενδεχομένως να παρακολουθήσουμε και στην Ελλάδα. Να βλέπει δηλαδή το τηλεοπτικό κοινό αναγνωρίσιμα πρόσωπα να σχολιάζουν σειρές, ριάλιτι και εκπομπές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ριάλιτι δεν πρόκειται να έχει παρουσιαστή αλλά εκφωνητή, ο οποίος παράλληλα θα σχολιάζει. Πρόκειται για τον Μίνωα Θεοχάρη, που ήδη ξεκίνησε τη συνεργασία του με το Mega για την πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη», με παρουσιάστρια τη Δανάη Μπάρκα. Ο γνωστός ηθοποιός θα γράφει τα κείμενα, αλλά θα σχολιάζει και τις αντιδράσεις των συμμετεχόντων. Τα γυρίσματα του νέου τηλεοπτικού πρότζεκτ αναμένεται να ξεκινήσουν πολύ σύντομα.

Πηγή: «On time»

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. To πρόγραμμα δεν είναι reality. Είναι Factual. Πρόσωπα παρακολουθούν αποσπάσματα από τηλεοπτικές εκπομπές και τις σχολιάζουν. Το πρόγραμμα παίζεται σε καμιά δεκαπενταριά χώρες. Στην Αγγλία έχει κερδίσει αρκετά τηλεοπτικά βραβεία άναμεσά τους και 2-3 BAFTA. Φέτος (Μάιος 2020) ξεκίνησε να προβάλλεται και στο Αμερικανικό FOX με τον τίτλο Celebrity Watch Party.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή ζω στην Βρετανία είναι πραγματικά από τα καλύτερα προγράμματα στην τηλεόραση και μπράβο στο μεγκα που το φέρνει. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Όσο για το σχόλιο που λέει δεν είναι ριάλιτι: ριάλιτι είναι οτιδήποτε δεν έχει σενάριο και είναι «αληθινά πλάνα». Ριάλιτι δεν σημαίνει μόνο διαγωνισμός ριάλιτι. Άρα ναι ριάλιτι είναι. Θα πάει πολύ καλά πιστεύω αν το μεγκα επιλέξει σωστά άτομα (στην βρετανική εκδοχή βλέπουμε: δυο γιαγιάδες, δυο άντρες αδέρφια, δυο αδερφές, δυο αδέρφια ένα αγόρι και ένα κορίτσι, δυο οικογένειες με μητέρα, πατέρα και τους ενηλίκους γιούς τους, ένα γκει ζευγάρι, δυο φίλους ο οποίος είναι ο ένας γκει και η άλλη μεσήλικη γυναίκα και κάποιους άλλους....). Ελπίζω το μεγκα να κάνει αντίστοιχες επιλογές με διάφορους τύπους οικογενειών και όχι μόνο τον κλασικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενδιαφέρον κονσεπτ. Θυμίζει κάπως και την ενότητα "Κούκου από σπίτι" που εχει η εκπομπή "Στη φωλιά των ΚουΚου". Ξέρουμε πότε θα προβάλλεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !