Με σαρωτικά ποσοστά τηλεθέασης το ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ και Άγριες Μέλισσες! Πέρασαν το GNTM! Δείτε αναλυτικά τα 15'

19




 Δυναμικά και με πολύ καλά ποσοστά τηλεθέασης μπήκε  στην PRIME TIME η νέα κωμωδία του ΑΝΤ1 "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ", χαρίζοντας γέλιο τόσο στον τηλεθεατή, όσο και στον ΑΝΤ1. Η σειρά μάλιστα κατάφερε κι έριξε τα GNTM  αφού κέρδισε τα 3 από τα 4 δεκπεντάλεπτα.  Το GNTM ωστόσο δεν μπόρεσε να αναπτύξει δυνάμεις ούτε την δεύτερη ώρα, αφού οι Μέλισσες κατάφεραν κι αυτές να περάσουν το ριαλιτι.

Αναλυτικά:


Ολόκληρη η PRIME TIME:




Δημοσίευση σχολίου

19Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και μάλιστα έχασε στο τέταρτο που είχε διαφημίσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σειρά ήταν πραγματικά καλή. Βάζει πολύ δυναμικά τον Αντ1 στην μυθοπλασία για άλλη μια φορά. Αν δηλαδή κρατήσει στα επίπεδα του πρώτου επεισοδίου (δεν μιλάω για τηλεθέασή) τότε σίγουρα θα μιλάμε για την κωμωδία της χρονιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλή κωμωδία. Εγώ γέλασα πολύ και μου άρεσε πολύ. Ο Αλβανός ΘΕΟΣ. Έκλαψα στο γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Χατζηνικολάου πρεπει να σταματησει να κάνει αυτη την εκπομπή. Έπρεπε να κάνει τον ΕΝΙΚΟ. Τι δεν καταβαινει οτι δεν υπάρχουν πλέον STARS. Απο το 29,2 το πήγε στο 12,8.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η σειρά ήταν εξαιρετική,αξίζει και με το παραπάνω τα νουμερά της,για τις Μέλισσες τα λόγια είναι περιττά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8:55 Για την ιστορία να πούμε ότι ο Ενικός με το ζόρι έκανε 10% στο δυναμικό, εκτός και αν φιλοξενούσε τον πρωθυπουργό ή τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το γεγονός πάντως ότι δεν υπάρχει καμία ενημερωτική εκπομπή στη late night ζώνη σε κανένα κανάλι κάτι δείχνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρωτιά και των Μελισσών λοιπόν... Σίγουρα η φόρα του Παρουσιάστε που έκοψε νούμερα από το GNTM έδωσε επιπλέον ώθηση και στις Μέλισσες για να πετύχει Μ.Ο. πάνω από 27% με τέτοιο ανταγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν πρέπει να μείνει ασχολίαστο το ότι το Big Brother ορθοπόδησε μετά το τέλος του GNTM με 20αρια. Στο 23:00-00:15 (στις πραγματικές συνθήκες ανταγωνισμού) φαίνεται η αξία του συγκεκριμένου προγράμματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επιτέλους κωμωδία με πραγματικό χιούμορ ρε φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα περιμένω ακόμα μερικές εβδομάδες να δω πως θα πάει η μυθοπλασία και αν συνεχίσει να κερδίζει πάντως το παρουσιάστε ηταν πολυ καλύτερο απο οτι περίμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το Παρουσιαστές άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο 1ο επεισόδιο. Είχε ατάκα, χιούμορ και σουρεαλιστική χαρακτήρες, όπως πρέπει σε μια καθαρόαιμη κωμωδία. Ας συνεχίσει έτσι. Εξαιρετική σειρά και η Αγγελική, που δυστυχώς αδικείται και ελπίζω να αυξήσει το κοινό της εν μέσω σκληρού ανταγωνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ καλή η σειρά του ΑΝΤ1 , δεν το περίμενα απο το τρέιλερ. Μακάρι και η Φαμιλια να ειναι το ίδιο καλή.
    Αυτή ειναι η απάντηση οτι αν γίνονται καλές σειρές, τα ριλαιτι δεν επιβιώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επιτέλους κάτι ποιοτικό στην ελληνική τηλεόραση. Μας έχετε κουράσει με την παρακμή των ριαλιτι. To gntm είναι προσβολή για τα μάτια μας και την αισθητική μας. Μπράβο στον ΑΝΤ1 που στηρίζει την ελληνική ποιοτική παραγωγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καταρχην θετικο σημαδι οτι πηγε καλα η μυθοπλασια. το GNTM κακα τα ψεματα, κραταει καλα και ειναι πετυχημενο.

    το προβλημα προς το παρον το εχουν τα αλλα καναλια και φυσικα ο Χατζηνικολαου! δεχεται απανωτα χτυπηματα , απογευμα και βραδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο στον ΑΝΤ1!!! Εξαιρετική σειρά!!!

    Όταν το κανάλι έχει δυνατές σειρές από όλα τα είδη (δράματα/κωμωδίες/κοινωνικές κλπ) πηγαίνουν πάρα πολύ καλά στον πίνακα της τηλεθέασης όλη την σαιζόν.
    Αν δεν έχει τότε έχει θέμα εκεί και πόσες πάνε δυναμικά τους πρώτους μήνες και μετά έχουν πτώση,κι εκεί θέμα πάλι έχει.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εμένα παιδιά δεν μου άρεσε το Παρουσιάστε. Τα αστεία δεν μου είπαν το παραμικρό. Αλλά βλέπω πως ανήκω στη μειοψηφία. Ελπίζω η Φαμίλια να μου αρέσει περισσότερο. Τα νούμερα πάντως είναι πολύ καλά και ελπίζω να τα κρατήσει. Ανάμεσα στη μυθοπλασία και στα ριάλιτι θέλω να νικά η μυθοπλασία. Πολύ κρίμα για την Αγγελική. Δεν είναι νούμερα αυτά για την prime time του Alpha. Κρίμα που το κοινό του καναλιού από τα καινούριου προγράμματα προτιμά το ριάλιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μάλλον αυτό σου είπαν να πεις, και καλά σχολιάζεις αντικειμενικά. Μάλλον έτσουξε λίγο η σειρά, όχι τόσο για την σειρά, αλλά γιατί το παίζει ο ΑΝΤ1. Ας μιλήσουμε επιτελούς αντικειμενικά , ακόμα κι όταν τα σχόλια τα γράφουν άνθρωποι από τα κανάλια. Άλλωστε το σαιτ επιτρέπει ανώνυμα σχόλια.
    Θα έχουν ενδιαφέρον αύριο τα νούμερα, αλλά και μεθαύριο με την Φαμίλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καλα, αυτο το σχόλιο με "την αξία αυτού του προγράμματος" αναφερόμενο στο... τελειωμένο Big Brother, όλα τα λεφτά!

    μεγάλο λάθος του ΣΚΑΙ αυτό το πρόγραμμα. Θα χάσει την πρωτιά στο πρώτο μισό της σεζόν από αυτό και μόνο απότι φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης η μυθοπλασία του αντ1 και της αξίζει. Εξαιρετικά επίσης και το νεξτ τοπ μοντελ. Το μπιγκ μπραδερ ανεβάζει στροφές μετά τις 12. Ο άλφα χαμηλά πολύ όπως και οι οχτώ λέξεις στο νεανικό. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα αλλά να περιμένουμε γιατί ήταν μόνο η πρώτη μέρα. Ούτε τα δελτία τύπου χρειάζονταν γιατί απλά δείχνουν ένα κανάλι σε πανικό
    . Θα δείξει πως θα πάει η κούρσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !