Επιστρέφει το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 
Το πρώτο Σάββατο του Οκτωβρίου, δηλαδή στις 3/10 πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλου στον ΣΚΑΪ παρά τα δημοσιεύματα που βγήκαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας ότι η εκπομπή αγνοείται και αυτό ενδεχομένως να σημαίνει ότι κόβεται λόγω κορωνοϊού και νέων μέτρων από την κυβέρνηση.

Η αγαπημένη μουσική εκπομπή όχι μόνο θα βγει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ αλλά πιθανολογείται ότι θα κάνει πρεμιέρα με ένα αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που πριν λίγες μέρες συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον ξαφνικό χαμό του, αφού έφυγε από τη ζωή στις 9 Σεπτεμβρίου του 2019 σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο. Ήδη έχουν γυριστεί περίπου έξι επεισόδια με λαμπερούς καλεσμένους όπως η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Γιώργος Γερολυμάτος, η Λένα Αλκαίου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος κ.α. αφού έχουν τηρηθεί φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας λόγω κορωνοϊού και με ελαφρές αλλαγές στο κόνσεπτ της εκπομπής ώστε να υπάρχουν οι αποστάσεις ανάμεσα στους συμμετέχοντες.

Η εκπομπή που κλείνει φέτος 17 χρόνια στην τηλεόραση έχοντας πάντα στο τιμόνι της την παραγωγό Βίκυ Λάσκαρη ξεκίνησε γυρίσματα αρκετά νωρίς λίγο μετά τον 15Αύγουστο, προκειμένου να υπάρχουν αρκετά επεισόδια στοκαρισμένα λόγω κορωνοϊού, κάτι που συνέβη μάλιστα με αρκετές εκπομπές στην τηλεόραση φέτος αλλά και σειρές.

Η ώρα προβολής της παραμένει σταθερή στον ΣΚΑΪ και θα είναι το Σάββατο στις 21.00. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !