Τηλεοπτική “βόμβα” από τη Σοφία Μουτίδου – «Απ’ ότι βλέπω δεν θα είμαι στο Καφέ της Χαράς»

Χρήστος Παναγούλης
6

Καλεσμένη στην εκπομπή «Kαλοκαίρι Not» βρέθηκε την Πέμπτη η Σοφία Μουτίδου, την οποία απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από το «The booth» του Open. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την συνεργασία της με τον Χάρη Ρώμα, αποκαλύπτοντας ότι δεν θα συμμετάσχει τελικά στον 2ο κύκλο του «Καφέ της Χαράς», όπως φημολογούνταν.

«Είναι πάρα πολύ μπλεγμένο το θέμα του «Καφέ της Χαράς». Το τελικό που κατάλαβα εγώ, γιατί ουσιαστικά απάντηση δεν έχω πάρει, ξέρουν όλοι για μένα κι εγώ δεν ξέρω. Έχω μιλήσει με τον Χάρη Ρώμα σε φάση που μου έλεγε για το σενάριο ο άνθρωπος και μου έλεγε ότι “σε περιμένουμε στον δεύτερο κύκλο”.

Μετά όμως υπήρξαν πάρα πολλά προβλήματα τεχνικά και απ’ ότι βλέπω εγώ δεν θα είμαι στο Καφέ της Χαράς. Δεν έχω καμία απάντηση, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν θα είμαι γιατί δεν πήρε κανείς να μου πει τελική απάντηση», τόνισε η Σοφία Μουτίδου.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εγώ γιατί νομίζω ότι το Open λόγω της εκπομπής δεν της επιτρεπει να συμμετάσχει στο Καφέ γιατί μέχρι και πριν λίγο καιρό έλεγαν και οι δύο ότι θα ναι ενώ δεν θεωρώ καθόλου τυχαία την συγκυρία αφού την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε και επίσημα ότι θα συνεχίσει την εκπομπή που κάνει στο Open

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω πιστευω οτι θα συμμετεχει για λιγο μετα τα Χριστουγεννα περιπου γιατι και ο Ρωμας θα θελει να ανεβασει τα νουμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέρσι το καφέ της χαράς πήρε την απόφαση μα παίξει χωρίς την χαρά και με την ζεστά δούκα, με πολλούς καινούργιους ηθοποιούς όπως τον αστυνομικό και παρότι είναι συμπαθέστατος άνθρωπος, ο ρόλος φαίνεται λίγο δεύτερος. Θα μπορουσα να μιλάω ώρας ολόκληρες για το τι πήγε λάθος στο καφέ της χαράς. Για αυτό και τα χαμηλά νούμερα. Αν στο καφέ της χαράς δεν γύρισει η χαρά σύντομα και ΦΕΝ μπει η δασκάλα όλοι θα θυμούνται το remake ως μια αποτυχία!
    Υ.γ. Και αυτή η ιστορία με το θάνατο που θα εχουνε λένε στα επόμενα επεισόδια, ελπίζω να μην γίνει πραγματικότητα τελικά. Για τον απλούστατο λόγο η σειρά σε αυτά τα θέματα είχε πάντα μια ρεαλιστική προσέγγιση (θάνατος σομενας, τρέλα Σοφίας Μουτίδου κλπ) δεν είχε προσέγγιση μαύρου χιούμορ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απλά ο Ρώμας βγαίνει και λέει ότι η σοφία θα είναι η σοφία θα είναι και η γυναίκα δεν είχε καμία πρόταση ούτε οικονομική ούτε σενάριο οπότε προχώρησε σε συμφωνία με το όπεν και έμεινε μπουκάλα ο Ρώμας. Άμα την ήθελε τόσο πολύ θα την έκλεινε κανονικά με συμβόλαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κακώς δεν έδειξαν 4-5 επεισόδια πέρυσι όταν τελείωσε η καραντίνα όπως έκαναν όλες οι υπόλοιπες σειρές. Από τη μία έχει χαθεί πια το momentum της επιστροφής μιας και τα επεισόδια που είδαμε δεν ήταν κι ότι καλύτερο και κόπηκε και άτσαλα με κενό 6,5 ολόκληρων μηνών...! Και απο την άλλη τώρα μέχρι να ολοκληρωθούν τα επεισόδια του 4ου κύκλου θα φτάσουμε Χριστούγεννα και η Μουτίδου υποτίθεται θα έμπαινε ΚΑΠΟΙΑ στιγμή στον 5ο κύκλο (αρα δηλαδή πλέον μιλάμε για αρχές 2021 και μετά.) Προφανώς γι'αυτο δεν έχει ενημερωθεί ακόμα για γυρίσματα αλλα κι αυτή ΠΟΣΟ να περιμένει να την καλέσουν, απο το 2019 περιμένει...

    Νομίζω ο κύριος Ρώμας είναι από την αρχή λίγο στον κόσμο του. Αγάλι, αγάλι...νταξει δεν χρειαζόμαστε τη Ρενια, εχουμε φοβερο story, νταξει δεν χρειαζομαστε τη Μουτιδου, η σειρα πεταει, νταξ ας κάνουμε 6,5 μηνες να επιστρέψουμε όποτε και να γυρίσουμε το κοινό θα μας περιμένει.... Μην απογοητευτεί στο τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !