Χάρις Αλεξίου: Η αναφορά στην απόφαση της να αποσυρθεί από το τραγούδι συγκινεί

2


Καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου, Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε η Χαρούλα Αλεξίου.

Μια γυναίκα που έχει γράψει ιστορία στη μουσική βιομηχανία,άνοιξε τα χαρτιά της και μίλησε για όλα.Μεταξυ όσων είπε,αναφέρθηκε στην απόφαση της να αποσυρθεί από το τραγούδι ενώ όπως εξηγεί ο κύριος λόγος είναι γιατί η φωνή της στα live δεν ανταποκρινόταν όπως η ίδια ήθελε

«Δεν ξέρω γιατί πήρε τόσο μεγάλη έκταση. Με συγκλόνισε αυτή η αντίδραση, η απάντηση του κόσμου γιατί δεν είμαι η μόνη που σιγά σιγά αποσύρομαι. Είναι κάτι πολύ φυσικό αυτό. Φέτος κλείνω μισό αιώνα στο ελληνικό τραγούδι και ανήκω σε μια γενιά που κρατάει ακόμα πολύ γερά. Αυτή είναι και η μαγεία του τραγουδιού, του καλλιτέχνη. Ότι ο χρόνος δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο».

Δεν θα το νιώθατε εάν δεν σας το έλεγα. Όταν πας στο στούντιο έχεις τη δυνατότητα να ξαναπείς το τραγούδι. Εγώ αυτό που ένιωσα είναι ότι δεν ανταποκρινόταν η φωνή μου πάντοτε έτσι όπως θα ήθελα. Κυρίως στο live. Γιατί το live είναι εκείνη η στιγμή, δεν μπορείς να διορθώσεις τίποτα και δεν μου άρεσε.

Έχω την τύχη να έχω κάνει το τελευταίο μου live με τον μεγάλο μας δάσκαλο και μαέστρο, τον Σταύρο Ξαρχάκο. Η τελευταία μου μουσική υπόκλιση ήταν πλάι του. Αυτός ο άνθρωπος δεν αφήνει να περάσει τίποτα έτσι για να βγάλει ένα αποτέλεσμα συγκλονιστικό. Αναμετρήθηκα εκεί. Και του το είπα, “Σταύρο μου, δεν γίνεται εσύ να βάζεις τόσο ψηλά τον πήχη και γω να μπαίνω παρακάτω. Δεν θα συνεχίσω”. Όταν έρχεσαι σε επαφή με αυτή την ωραιότητα της μουσικής και αυτού του αποτελέσματος… Και αισθάνεσαι ευγνωμοσύνη για όσα σου έχει δώσει η δουλειά σου, δεν γίνεται να μην το δεις. Είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου. Θα μπω στο στούντιο, θα ηχογραφήσω. Θα τον σπάσω τον κανόνα» δήλωσε συγκινημένη η Χαρούλα Αλεξίου. 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εξαιρετική συνέντευξη με μια απολαυστική Χαρούλα Αλεξίου. Κρίμα που ο κόσμος βλέπει μόνο ριάλιτι - σκουπίδια και χάνουμε την ουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή που οι Μέλισσες και η Αλεξίου έκαναν χθες μόνο αυτά τα νούμερα. Ήταν πολύ ποιοτική τηλεόραση. Απορώ ποιος βλέπει τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !