Το αστρονομικό ποσό που ζητά η οικογένεια Παντελίδη από την Φρόσω Κυριάκου Αγωγή μαμούθ  600.000 ευρώ ζητά η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη από τις ασφαλιστικές εταιρείες και τη Φρόσω Κυριάκου που επέβαινε στο τζιπ την άτυχη βραδιά που συνέβη το δυστύχημα με θύμα τον γνωστό τραγουδιστή 

Με όσα άναφερει το protothema, η οικογένεια Παντελίδη την περασμένη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου κοινοποίησε στον συνήγορο υπεράσπισης της Κυριάκου αλλά και στην ασφαλιστική εταιρεία αγωγή ύψους 600.000 ευρώ η οποία πρόκειται να εκδικαστεί στις 8 Οκτωβρίου.

Στην έκθεση πραγματογνωμόνων αναφέρεται μεταξύ άλλων: 

«Από τη σύγκρουση του οχήματος τόσο με το τσιμεντένιο στηθαίο, το μεταλλικό κιγκλίδωμα, την ανατροπή του οχήματος και την είσοδο και κίνηση των μεταλλικών κιγκλιδωμάτων εντός του χώρου επιβατών καταλήγουμε στο ξεκάθαρο και χωρίς αμφιβολία συμπέρασμα ότι ο οδηγός του οχήματος ήταν η Κυριάκου Ευφροσύνη-Στυλιανή, ενώ ο Παντελεήμων Παντελίδης βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού».

Στην ίδια έκθεση υπάρχει και μαρτυρία αυτόπτη που ισχυρίστηκε ότι είδε τη Φρόσω να βγαίνει από τη θέση του οδηγού. Σε αυτήν αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Την ώρα εκείνη είδα μια κοπέλα λεπτή, με μαύρα μαλλιά και μαύρα ρούχα, να βγαίνει με την πλάτη της από το παράθυρο του αυτοκινήτου από την πλευρά του οδηγού, μόνη της, αναστατωμένη και χωρίς τη βοήθεια κάποιου από εμάς... Στη θέση του συνοδηγού, στη δεξιά μεριά του αυτοκινήτου, είδα έναν νεαρό άνδρα χτυπημένο στο κεφάλι από μια μπάρα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια