Αλλάζει ώρα ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙΣε νέα ώρα μετάδοσης θα προβάλλεται η εκπομπή του Νίκου Υποφάντη ,"Τα νέα των Παραπολιτικών" . 

Από που προκύπτει όμως αυτή η αλλαγή;

Το πρόβλημα προκύπτει λόγω χρόνου, φέτος η νέα εκπομπή με ενημερωτικό χαρακτήρα "Σαββατοκύριακο παρέα",με τους Δημήτρη Καμπουράκη και την Λένα Φλυτζάνη είναι τρίωρη και έτσι ο χρόνος και ο χώρος στο πρόγραμμα του σταθμού δεν έχει αλλα περιθώρια .


Αρχικά,είχε γίνει λόγος η εκπομπή να κοπή ,να σας θυμίσουμε πως αυτό συνσωρι με την εκπομπή της Κατερίνας Χριστοφιλιδου με τα "Eco News". Η εκπομπή του Νίκου Υποφάντη απέφυγε το κόψιμο γιατί ο χορηγός της εκπομπής που είναι η Vodafone για τι δεν μπορεί να "πετάξεις στον δρόμο" μια εκπομπή που πληρώνεται αδρά από την συγκεκριμένη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. 

Τώρα,η εκπομπή κλείδωσε να προβάλλεται στην μεσημεριανή ζώνη του καναλιού,αμεδωσ6μετα το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σαββατοκύριακου στις 14:45.

Αυτό, ωστόσο, σημαίνει ότι πλέον η προβολή του “Μy style rocks- Gala” θα μετακομίσει κατά ένα περίπου τέταρτο αργότερα κι έτσι από αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή από εδώ και στο εξής θα μεταδίδεται στις 15.05 δίνοντας lead in στο ριάλιτι μόδας του σταθμού.

Πηγή: Youfly.com 

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτές είναι εκπομπές. Με ουσία και ενδιαφέρον που μιλούν στα προβλήματα του κόσμου. Έλεος με τα σκουπίδια