Ο Γιώργος Λιανός ξεσπά:«Δεν είμαι ο μικρός για τα θελήματα»

Στην εκπομπή Love it βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Λιανός, λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του The Voice. Ο παρουσιαστής μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για σχόλια που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα για την παρουσίαση του μουσικού σόου αλλά κι αν τον ενόχλησε η σύγκριση με τον προκάτοχό του Γιώργο Καπουτζίδη.

Ο ίδιος ανέφερε: «Αν θες να απομονώσω ένα μικρό σχόλιο που έχω ακούσει τις τελευταίες μέρες και δεν το τινάζω από επάνω μου, είναι ότι είναι ο μικρός που κάνει όλες τις δουλειές. Εγώ το παίρνω θετικά γιατί μπορεί να είμαι 43 ετών, να φαίνομαι μικρός ακόμη και να μαι στον χώρο από το 2004 αλλά η κάθε δουλειά είναι πλέον το The Voice. Δεν είμαι ο μικρός για τα θελήματα, είμαι ο μικρός για το The Voice.»

Για την σύγκρισή του με τον Γιώργο Καπουτζίδη δήλωσε: «Δεν με έχει ενοχλήσει καθόλου. Ειδικά για την περίπτωση του Γιώργου είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει τα παράσημά του στην τηλεόραση και στην παρουσίαση. Είναι καταπληκτικός. Για εμένα ήταν ένα στοίχημα όχι να τον ξεπεράσω γιατί δεν νομίζω ότι κάποιος σε αυτήν την δουλειά μπορεί να κριθεί από το πόσο καλύτερος είναι από κάποιον άλλον. Το θέμα είναι να βγάλεις την δική σου προσωπικότητα. Ειδικά πέρυσι που ανακοινώθηκε ότι θα παρουσιάσω το The Voice ήταν ο πρώτος που με συνεχάρη κι ουσιαστικά μου έδωσε αυτήν την συμβουλή. Ξέρω ποιος είσαι, περνώ καταπληκτικά μαζί σου, χαίρομαι την προσωπικότητά σου, βγάλε αυτήν την προσωπικότητα στο γυαλί και μην σκέφτεσαι συγκρίσεις κι ότι πρέπει να αποδείξεις κάτι.»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια