Η δημόσια συγγνώμη του Σάκη Ρουβά

1

Σάλο προκαλεσε η ανάρτηση του Έλληνα σταρ ,Σάκη Ρουβά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα,ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα αυτοκίνητο για διαφημιστικούς λόγους,  έξω από το Ηρώδειο,όπου και πραγματοποίησε συναυλία με την Σόνια Θεοδωρίδου.

Αμέσως, οι ακόλουθοι του έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά την στάση του Έλληνα σταρ και ο ίδιος προχώρησε στο κατέβασμα της φωτογραφίας και ζήτησε συγγνώμη για το ατυχές γεγονός.

«Η συναυλία μου τη Σόνια Θεοδωρίδου στο Ηρώδειο ήταν μια από τις σημαντικές στιγμές της καριέρας μου και είμαι πραγματικά ευγνώμων, για την ευκαιρία που μου δόθηκε, να τραγουδήσω στον εμβληματικό αυτό χώρο. Λυπάμαι που αυτή τη στιγμή  μου συνδέθηκε, δυστυχώς, και με μια άστοχη προωθητική ανάρτηση στα social  media μου, σχετική με τη συνεργασία μου με εταιρεία, η οποία ουδεμία γνώση είχε» έγραψε χαρακτηριστικά.

Θέση,πήρε και το Υπουργείο Πολιτισμού μετά τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου. Μετέπειτα προσχώρησε στην εξής ανακοίνωση.

«Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από το Ν. 3028/2002 διατάξεις».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Όχι άλλο Ρουβά. Φτάνει. Γκώσαμε! :p

    Sakis σε διαφημιστικά πάσης φύσεως από γιαούρτια μέχρι τσίχλες, Sakis παρουσιαστής, Sakis κριτής, Sakis πρωταγωνιστής σε αρχαίο δράμα, Sakis σε αφιέρωμα στο ''Άξιον Εστί'', Sakis μέσα στο Ηρώδειο σε συναυλία, Sakis έξω από το Ηρώδειο σε διαφήμιση αυτοκινήτου...

    Μια χαρά, εκπληκτικός showman και διαχρονικά λαμπερό πρόσωπο είναι αλλά και ένα μέτρο στην (υπερ)έκθεση και μια γενικότερη ταπεινότητα στις κινήσεις χρειάζεται που και που...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !