Βαγγέλης Περρής: Η απάντηση για το… ποίημα και την Ιωάννα Μαλέσκου

Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και τον Γρηγόρη Μπάκα μίλησε ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος απάντησε και για το… ποίημα που είπε μέσα στην εβδομάδα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν απευθυνόταν στην Ιωάννα Μαλέσκου.

«Όταν πέφτουν τα νούμερα υπάρχει ένας μύθος που έρχεται από παλιά, δείξε λιγάκι στήθος», είχε πει ο Βαγγέλης Περρής στο Πρωινό της Τετάρτης, ενώ μια μέρα πριν είχε προηγηθεί η εμφάνιση που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου με εκρηκτικό μπούστο.

«Το ποίημα αυτό απευθύνεται σε μια πανάρχαια συνταγή… Και διάβασα μετά ότι απευθύνεται σε συγκεκριμένο πρόσωπο, εγώ ποτέ δεν το είπα. Και μετά υπήρχαν και σχόλια επ’ αυτού, τα οποία προέκυψαν από ένα τίτλο και όχι από αυτό που είπα εγώ. Αλλά όλα αυτά συμβαίνουν, είναι ρόλοι που έχουν ξαναπαιχτεί χιλιάδες φορές. Νιώθω σαν το παιδάκι που το έχουν πάει πρώτη φορά στην παιδική χαρά και βλέπω ωραία παιχνίδια, τραμπάλες, κούνιες και γονείς που έρχονται και μου λένε να μην πειράζω τα άλλα παιδάκια. Περνάμε πολύ ωραία και αυτό βγαίνει προς τα έξω», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κλασσικές κωλοτούμπες... Άλλη μια από τις πάμπολες που έχει κάνει τεκμηριωμένα ο συγκεκριμένο κύριος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είπα ξείπα που έλεγε και μια λατρεμένη ψυχή παλιά. Τι θυμήθηκα τώρα!!! Θυμάστε που ο Περρής ξεκατινιαζόταν με τη Ρούλα επειδή έπαιζε βίντεό της να βγαίνει από τη θάλασσα με μουσική υπόκριση το ήταν θερίο που κοίτονταν στη θάλασσα; Αυτό τότε περνούσε σαν πρωτοποριακή σάτιρα και όλοι χειροκροτούσαν. Σήμερα το λέμε και πολύ σωστά body shaming! Α ρε Φαίη! Άφησες την Αφροδίτη και τον Άρη να φύγουν