Η Ειρήνη Φαναριώτη αποκαλύπτει ποιος θα είναι ο ρόλος της στο «Έλα στην θέση μου»


Στο Youfly.com έδωσε συνέντευξη η ηθοποιός Ειρήνη Φαναριώτη και μιλάει για την είσοδο της στην καθημερινή σειρά του ALPHA,«Έλα στην θέση μου» αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. 
Πώς έγινε η επιλογή σας για το ρόλο της ηρωίδας στο Έλα στην θέση μου;
Από τη παραγωγή της σειράς αναζητούσανε μια ηθοποιό για το συγκεκριμένο ρόλο. Τυχαία εγώ εκείνη τη περίοδο ήμουνα στη διαδικασία των κάστινγκ για να δω τι θα κάνω αυτή τη χρονιά. Με κάλεσε η Γεωργία Ζήση εκ των σκηνοθετών της σειράς και ακολούθησε συνάντηση με το σκηνοθέτη Γιάννη Βασιλειάδη. Μάλιστα στη συνάντηση αυτή που έγινε στο χώρο των γυρισμάτων είχα την ευκαιρία να κάνω ένα επιτόπιο δοκιμαστικό. Οπότε με είδαν και κάπως έτσι με επέλεξαν.
Μιλήστε μας για τον ρόλο σας
Υποδύομαι την Κέντρα Θεοχάρους που κατάγεται από τη Κύπρο και έχει ζήσει για πολλά χρόνια στην Αγγλία. Προέρχεται από μια πολύ εύπορη οικογένεια και απ’ ότι θα δούμε στα πρώτα κιόλας επεισόδια ο μπαμπάς της έχει πάρα πολύ μεγάλη εξουσία. Έχει κάποιες επιχειρήσεις στο Λονδίνο και προσπαθεί να επεκταθεί και στον Ελλαδικό χώρο. Η ηρωίδα είναι παντρεμένη πλέον με τον Αχιλλέα. Επιστρέφουν μαζί από την Αγγλία και είναι παντρεμένοι ήδη. Κάτι που έχει αποκρύψει από τους δικούς του ο Αχιλλέας.
Και θα αποτελέσει έκπληξη για την οικογένεια του. Για την Κέντρα ο Αχιλλέας είναι ένας πολύ μεγάλος έρωτας. Λέει και η ίδια ότι ήτανε σαν ρομαντική κομεντί η γνωριμία της και ο γάμος της με τον Αχιλλέα ωστόσο δεν γνωρίζουμε αν ο Αχιλλέας έχει τα ίδια αισθήματα με εκείνη. Η Κέντρα είναι μια όμορφη, πλούσια και έξυπνη γυναίκα που μπορεί να σταθεί στο πλάι του Αχιλλέα. Ωστόσο δεν θα αργήσουν να φανούν τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους και στο γάμο τους. Κάτι που το καταλαβαίνει αμέσως η Κέντρα και προσπαθεί να είναι παρούσα και να επεμβαίνει κάποιες φορές με διακριτικότητα και κάποιες φορές όχι.
Τι χαρακτήρας είναι η ηρωίδα που υποδύεστε στο Έλα στην θέση μου; 
Τo «Έλα στη θέση μου» το γνωρίζατε; Την παρακολουθούσατε τη σειρά στη μικρή οθόνη;
Τη γνώριζα πολύ λίγο γιατί κι εγώ την ώρα που παίζεται έχω παραστάσεις στο θέατρο οπότε δεν είχα τη δυνατότητα να τη παρακολουθώ συχνά. Ήξερα όμως και το στόρι και τους χαρακτήρες. Όταν με καλέσανε στη σειρά να κάνω το δοκιμαστικό είχα πολύ μεγάλη χαρά και πραγματικά μέσα μου πίστευα ότι αυτή είναι η σειρά στην οποία ήθελα να είμαι. Μου αρέσει πολύ και με εκφράζει και ο τρόπος δουλειάς.
Αλλά και ο ρόλος που έχω τελικά μου αρέσει πολύ γιατί μου δίνει τη δυνατότητα να δουλέψω πάνω σε αυτόν και να φέρω μια άλλη ενέργεια στη σειρά.

Όλη αυτή η επιτυχία της σειράς σας δημιουργεί άγχος για την συνέχεια σας ως ηθοποιός;
Έχω άγχος δημιουργικό. Καταρχάς αισθάνομαι πάρα πολύ προστατευμένη από τους ανθρώπους που είναι γύρω μου. Και από το σκηνοθέτη μου το Γιάννη Βασιλειάδη και από τη Γεωργία Ζήση αλλά και από όλο το δυναμικό της σειράς. Είναι όλοι τους εξαιρετικά συνεργάσιμοι μαζί μου κυρίως στο κομμάτι το τεχνικό που δεν γνωρίζω. Γιατί η τηλεόραση έχει μια άλλη τεχνική διαφορετική από το θέατρο. Από την άλλη έχω εμπιστοσύνη στα υποκριτικά μου μέσα οπότε δεν αισθάνομαι ότι θα εκτεθώ.
Ποιά είναι τα επόμενα σχέδια σας; 
Παράλληλα με τη συμμετοχή μου στη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου», θα αρχίσω σύντομα γυρίσματα για μια φιλοζωική εκπομπή που παρουσιάζω στο YouTube και λέγεται «Stray Stories» μας λέει η Ειρήνη Φαναριώτη. Κι επίσης από το Φλεβάρη θα σκηνοθετήσω στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου τη παράσταση «Δεξιά τσέπη του ράσου» που βασίζεται σε ένα διήγημα του Γιάννη Μακριδάκη.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια