Πρωταγωνιστής από τις Άγριες Μέλισσες ανακοίνωσε το τέλος του από την σειράΣτην εκπομπή "Στην Φωλιά των Κου-Κου" προχώρησε σε μια αποκάλυψη ο Θανάσης Κουρλαμπάς.Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το τέλος του «Κλεομένη», ενώ με τα το τέλος του στην σειρά του ANT1 θα βρίσκεται στην νέ κωμική σειρά της ΕΡΤ 


«Με πολλή μεγάλη χαρά και συγκίνηση αποχαιρετώ τον Κλεομένη. Ο Κλεομένης τελειώνει αυτή τη σεζόν. Ο Θανάσης Κουρλαμπάς έχει την τύχη και την ευτυχία να μπαίνει σε μια επίσης δυνατή ομάδα, σε ένα πολύ ωραίο σίριαλ που ξεκινάει στην ΕΡΤ1. Μια ωραία κωμωδία που θα χαρίσει ωραίες βραδιές στον κόσμο και το κοινό.

Το φινάλε του Κλεομένη είναι από τα πιο δυνατά πράγματα που έχω ζήσει στη δουλειά μου. Υπάρχει μεγάλη ένταση. Το σίγουρο είναι ότι τη μέρα του γυρίσματος έπεσε πολύ κλάμα και από εμένα και από τους υπόλοιπους που ήταν εκεί. Έχω φωτογραφίες από την τελευταία σκηνή που είναι κάδρα πολύ έντονου συναισθήματος. Όταν δύο ακραίοι ρόλοι, μόλις τελειώσει το γύρισμα, έχουν φωτογραφία που είναι αγκαλιασμένοι και κλαίνε γιατί αποχαιρετιούνται ως συνάδερφοι, είναι στιγμιότυπο ζωής», είπε ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια