Συμεών Τσακίρης: Οι «Άγριες μέλισσες» και το νέο του επαγγελματικό βήμα


Για τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες» αλλά και την συνεργασία του με την Μαρία Κίτσου, μίλησε ο ηθοποιός Συμεών Τσακίρης στο Youfly.com.

Μιλήστε μας για το ρόλο σας στη σειρά.. 

Υποδύομαι τον εισαγγελέα που δικάζει την Ελένη Σταμίρη. Πρόκειται για ένα χαρακτήρα ακριβοδίκαιο θα έλεγα ο οποίος προσπαθεί να βρει μια ισορροπία στις καταστάσεις που τρέχουν. Είναι ένας τίμιος και δίκαιος χαρακτήρας που έχει κάποια κρυφά χαρτιά στην ατζέντα του. Μπορεί να δείχνει σκληρός ωστόσο σε κάποιες σκηνές όπως σε μια που θα δείτε με τον Μιλτιάδη (Γιώργος Γάλλος) φαίνεται και η ανθρώπινη πλευρά του. 


Ως εισαγγελέας πως θα αντιμετωπίσετε την Ελένη;

Πολύ αυστηρά. Κι αυτό γιατί ο εισαγγελέας που υποδύομαι δεν βρίσκει κανένα ελαφρυντικό στη μετέπειτα συμπεριφορά της Ελένης. Δεν βλέπει να υπάρχει από τη πλευρά της καμία μεταμέλεια για τη δολοφονική της πράξη. Απεναντίας ο εισαγγελέας βλέπει μια εμμονή της Ελένης και μια ψυχρότητα, στοιχεία που τον ενοχλούν καθώς είναι αδίκημα η αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής.


Γνωρίζατε τη σειρά; Παρακολουθούσατε τις «Άγριες μέλισσες» στη μικρή οθόνη;

Η αλήθεια είναι πως όχι καθώς στο σπίτι μου δεν έχω τηλεόραση. Με το που μπήκα στα γυρίσματα ζήτησα από τους συναδέλφους μου να μου πουν εν ολίγοις για την υπόθεση προκειμένου να μπω κι εγώ στο νόημα της ιστορίας.

Συνολικά τι κρατάτε από αυτή την εμπειρία;

Κρατώ το γρήγορο ρυθμό των γυρισμάτων ο οποίος ήταν ευχάριστα προκλητικός για μένα, τη ευγένεια των ανθρώπων του συνεργείου της παραγωγής και τις νέες καλημέρες που έκανα με άγνωστους ως τότε ανθρώπους. Σημειωτέον ότι τα γυρίσματα τα δικά μου ολοκληρώθηκαν στο τέλος Ιουλίου.

Με ποιο συνάδελφο σας ηθοποιό ήρθατε πολύ κοντά στα γυρίσματα;

Με το Δημήτρη Μαζιώτη, ο οποίος και αυτός ήταν νέος στη σειρά. Υποδύεται το συνήγορο της Ελένης. Η σχέση μας κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ήταν πολύ βοηθητική για μένα. Με βοήθησε στην προσαρμογή μου στο μύθο.

Με την Μαρία Κίτσου πως ήταν η συνεργασία σας; 

Ήταν πολύ όμορφη η συνεργασία που είχαμε σ’ αυτή τη μια και μοναδική μέρα που είχαμε γύρισμα μαζί. Λίγο πριν τη σκηνή που είχαμε μαζί μπήκα στο χώρο που τρώμε και αλλάζουμε ρούχα και μόλις με είδε μου είπε: «Ωχ ωχ ο άνθρωπος με το σκληρό βλέμμα». Και της απάντησα: «Γιατί γλυκιά μου το λές αυτό;». Και χωρίς κανένα δισταγμό μου είπε: «Δεν καταλαβαίνεις πόσο σκληρός είσαι; Και φυσικά της απάντησα ότι «συγνώμη έτσι είναι ο ρόλος».

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια;

Ετοιμάζομαι να ξεκινήσω πρόβες για τη παράσταση Μακμπέθ του Σαίξπηρ στο θέατρο Rabbithole που έκανε πρεμιέρα πέρσι αλλά το lockdown διέκοψε τις παραστάσεις μας. Εν συνεχεία μετά το Δεκέμβριο θα συμμετέχω στη παράσταση «Το αβυσσαλέο κτήνος». Μια σύνθεση θεατρική του Τζακ Λόντον, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Σίμωνα. Επίσης αυτό το διάστημα συμμετέχω σε μία διαφήμιση της Vodafone που βγήκε πρόσφατα σε σκηνοθεσία Μπάμπη Μακρίδη, η οποία θα πάει για σίκουελ μέσα στη χρονιά αυτή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια