Σία Κοσιώνη: «Αν κάποιοι θέλουν να μπερδεύονται, έχουν όλο τον χώρο να το κάνουν »

0

 

Στο πλατό του "Love it",βρέθηκε φιλοξενούμενη σήμερα η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΙ,Σία Κοσιώνη. Μεταξύ άλλων η Σία Κοσιώνη απάντησε στην Ιωάννα Μαλέσκου σχετικά με αυτούς που  προσπαθούν να εμπλέξουν τα επαγγελματικά με τα οικογενειακά της.

«Έχεις νιώσει ότι πολλές φορές οι άνθρωποι προσπαθούν να εμπλέξουν το κομμάτι της επαγγελματικής σου ιδιότητας με την οικογένεια σου. Είναι η Σία, η κα Κοσιώνη ή η κα Μπακογιάννη;», ρώτησε η Ιωάννα.

«Δεν υπάρχει κάτι να διαχωρίσω. Είμαι η Σία Κοσιώνη, για τους φίλους μου είμαι η Σία, για άλλους είμαι η κα Κοσιώνη, για τον άντρα μου είμαι η γυναίκα του, για τον μικρό Δήμο είμαι η μανούλα του και ελπίζω όλος του ο κόσμος. Αν κάποιοι θέλουν να μπερδεύονται, έχουν όλο τον χώρο να το κάνουν. Δεν θα μπω στη διαδικασία να εξηγήσω τον τρόπο με τον οποίο εγώ προσδιορίζω τον εαυτό μου. Να σου πω και κάτι; Και ποια είμαι εγώ να το κάνω αυτό; Δεν με αφορά. Δεν με νοιάζει. Αυτή είμαι. Τη δουλειά μου την κάνω καλά»,ήταν η αφοπλιστική απάντηση της παρουσιάστριας .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !