Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Φέτος είναι μια πολύ ανταγωνιστική χρονιά. Όχι μόνο για τη δική μας ζώνη»

0

Δηλώσεις παραχώρησε στην εκπομπή "Έλα Χαμόγελα",η Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησε για τον ανταγωνισμό ενώ απάντησε και για το περιστατικό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με τα κιλά του και τα σχόλια που ακούστηκαν στην εκπομπή της.

«Φέτος είναι μια πολύ ανταγωνιστική χρονιά. Όχι μόνο για τη δική μας ζώνη, αλλά νομίζω για όλες τις ζώνες. Θυμάμαι, όταν ξεκινούσα το Happy Day πριν από εφτά σεζόν, ότι ήμουν εγώ και οι τρεις ενημερωτικές εκπομπές. Εννοείται ότι βλέπω τον ανταγωνισμό γιατί εμείς είμαστε και στο μεταίχμιο δύο ζωνών, θα δω αποσπασματικά και τους άλλους. Το Big Brother δεν το έχω δει. Το GNTM μου αρέσει και το βλέπω, αλλά δεν σου κρύβω ότι φέτος μου αρέσει και το Bachelor», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Συγκεκριμένα το θέμα του Γρηγόρη ήταν μια παρεξήγηση γιατί σχολιάζαμε το photoshop, ποτέ δεν είπαμε για τα κιλά του. Ο Γρηγόρης δεν πουλάει ούτε κιλά ούτε κορμί. Είναι αυτός που είναι που ξεχωρίζει για την προσωπικότητά του. Κι εγώ έδειξα την καλή μου διάθεση ευθύς εξαρχής, οπότε τελείωσε. Τώρα, τι έχει ο Γρηγόρης με τον Δημήτρη και ο Δημήτρης με τον Γρηγόρη, νομίζω ότι είναι πολλά χρόνια στο κουρμπέτι και τα βρίσκουν»,κατέληξε ηπαρουσιάστρια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !