Και σε επανάληψη ο «Ήλιος»...


Ο ΑΝΤ1 επιμένει στην ίδια στρατηγική που ακολούθησε και πέρυσι!

Το "Άν ήμουν ο πλούσιος" προβαλλόταν κάθε βράδυ στην prime time και παράλληλα σε επανάληψη και στην απογευματινή ζώνη. Το ίδιο θα συμβεί και φέτος. Έτσι, από την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου θα βλέπουμε κάθε απόγευμα στις 16.00 τη σειρά "Ήλιος", ενώ παράλληλα τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται στις 20.00.

Προφανώς, αυτό θα συμβαίνει μέχρι το πρόγραμμα να "χτίσει" κοινό. 

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έτσι όπως κατέστρεψαν το Αν ήμουν πλούσιος έτσι θα καταστρέεψουν τον ήλιο.Ο τηλεθεατής θα συντονιστεί στις 16:00 και όχι στις 20:00.Στις 20:00 θα δει κάτι άλλο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προς το παρον το τρειλερ αδιαφορο, ουσιαστικη σκηνη δεν εχει δειξει (μονο κατι ωραια πλανα και τους 4 πρωταγωνιστες). Η ζωνη των 8 ειναι στην αρχη λιγο ρισκο, μπορει να βγει μπορει και οχι (ειδικα σε μερες με εντονη επικαιροτητα κτλ). Ο Ηλιος θα δωσει (ή δεν θα δωσει σε περιπτωση αποτυχιας) ωθηση και στα υπολοιπα προγραμματα της βραδινης ζωνης.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μην μου συγκρίνετε το κακό Αν ήμουν πλούσιος με τον ελπιδοφόρο Ηλιο. Άλλο στορυ, άλλοι ηθοποιοί, άλλη ώρα και ανταγωνισμός και γενικώς η μέρα με την νύχτα.
Ο χρήστης TV είπε…
Σύμφωνω με τον 3:49 Αλλο Ήλιος και αλλο το τρισάθλιο Αν ήμουν πλούσιος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
3.49M.M.,4:30Μ.Μ Δεν τα συγκρίνω. Απλώς λέω ότι αν το βάζουν και στις 16:00 εγώ θεωρώ ότι θα συντονιστεί εκεί. στις 20:00 μπορεί να δει κάτι άλλο.

Επίσης μία χαρά ήταν το Αν ήμουν πλούσιος. Μην βλέπουμε μόνο πρεμιέρα και νούμερα.
Ο χρήστης Τηλεθεατης είπε…
Ο ήλιος Θα είναι υπέροχος καμία σχέση με το αν ήμουν πλούσιος σειρά με ουσία τέλεια πλοκή και υπέροχους ηθοποιούς