Ο Έλληνας Bachelor εξομολογήθηκε όλα όσα θέλουμε να ξέρουμεΣτο περιοδικό "Τηλέραμα" και τον Βασίλη Ανδριτσάνο έδωσε συνέντευξη ο Bavhelor ,Παναγιώτης Βασιλάκος, αναφέρθηκε στο «The Bachelor», καθώς έκανε και μια αποκάλυψη και είπε τι ζήτησε από την παραγωγή για τη στιγμή της πρότασης γάμου.

Είσαι νέος, εμφανίσιμος, επιτυχημένος, αλλά… single! Είναι δύσκολο σήμερα για έναν άντρα που έχει το «πακέτο» να βρει τον έρωτα και να δημιουργήσει μια σχέση;

Οι σχέσεις είναι δύσκολες για όλους, ανεξαρτήτως “πακέτου”! Μια υγιής σχέση χρειάζεται προσπάθεια και κατανόηση και από τις δύο πλευρές. Χρειάζεται να είσαι υποστηρικτικός και να είσαι έτοιμος να κάνεις συμβιβασμούς. Εκεί χαλάνε όλα. Όταν μπαίνει το “εγώ” πάνω από το “εμείς”. Έχω κάνει λάθη στο παρελθόν και έχω μάθει. Πλέον αισθάνομαι πιο ώριμος. Ξέρω τι θέλω, τι με κάνει ευτυχισμένο και κυρίως έχω συνειδητοποιήσει ότι σε μια σχέση πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις και να ζεις την κάθε στιγμή. Μακριά από ζήλιες και κυρίως μακριά από την παγίδα των υπεραναλύσεων.

Είχες δοκιμάσει να γνωρίσεις κάποια κοπέλα μέσω των εφαρμογών για ραντεβού που υπάρχουν στα κινητά τηλέφωνα;

Τα dating apps είναι πλέον ο πιο δημοφιλής τρόπος να βγεις ραντεβού. Το έχω δοκιμάσει, αλλά δεν ενθουσιάστηκα ούτε με τη διαδικασία ούτε με το αποτέλεσμα. Νομίζω είμαι λίγο πιο παραδοσιακός. Μου αρέσει να δημιουργούνται οι συνθήκες που θα με οδηγήσουν στο να ερωτευτώ μια κοπέλα, όπως μου αρέσει και η διεκδίκηση. Οι εφαρμογές σε κάνουν να προσπερνάς όλη αυτή την όμορφη διαδικασία.

Τι πρέπει να έχει μια γυναίκα για να σου κάνει… κλικ;

Ειλικρίνεια και αυθορμητισμό! Αυτά τα δύο για μένα είναι πολύ σημαντικά. Και η ομορφιά παίζει ρόλο φυσικά. Όμως χωρίς αυτά θεωρώ ότι μπορεί να αποδυναμωθεί ακόμα και μια εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση.

Ποιες γυναίκες αποφεύγεις;

Δεν αποφεύγω γυναίκες, αποφεύγω συμπεριφορές. Για παράδειγμα, μια γυναίκα που από το πρώτο ραντεβού μού λέει ότι με αγαπάει ή κοιτάζει το κινητό μου κάθε φορά που χτυπάει για να δει ποιος μου στέλνει μηνύματα δεν είναι σίγουρα από τα “ραντεβού” που θα έχουν συνέχεια.

Ως «Bachelor» θα σε διεκδικήσουν 20 γυναίκες. Σε προβληματίζει η πιθανότητα όσο προχωρά η διαδικασία να σου αρέσουν περισσότερες από μία υποψήφιες και στο τέλος να μην ξέρεις ποια να διαλέξεις;

Είμαι έτοιμος να ζήσω όλη την εμπειρία! Θέλω να ερωτευτώ και να αισθανθώ όλα αυτά τα συναισθήματα που σου προκαλεί ο έρωτας. Αν ερωτευτώ περισσότερες από μία κοπέλες, θα το αντιμετωπίσω. Νομίζω ότι αυτά συμβαίνουν στη ζωή. Πάντα θα υπάρχουν δύσκολες αποφάσεις, που όμως πρέπει να ληφθούν.

Είσαι έτοιμος να βρεις τον έρωτα της ζωής σου;

Είμαι πανέτοιμος να βρω τη γυναίκα της ζωής μου και να κάνουμε μαζί τα όνειρά μας πραγματικότητα.

Στο φινάλε να περιμένουμε πρόταση γάμου;

Έχω ζητήσει από την παραγωγή του ALPHA, όταν με το καλό έρθει αυτή η στιγμή, η πρόταση να γίνει σε ένα συγκεκριμένο μέρος που μου αρέσει

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αληθεια τωρα;;;;; 😂 😂 😂 😂
Ο χρήστης Unknown είπε…
Τι να πεις κι εσύ καημένε "με το ζόρι φίρμα". Μετά το κόμμα Γκλέτσου, Nomads, DOT κλπ είδες φως και μπήκες. Νομίζω αυτή η σαχλαμάρα θα είναι η καλύτερη κωμωδία φέτος στην τηλέοραση.