Άφωνη η Φαίη Σκορδά με το Bachelor – «Γελάς ή κλαις με αυτό που βλέπεις»;


Την έντονη δυσαρέσκεια της εξέφρασε η Φαίη Σκορδά για τα αποσπάσματα του "Bachelor" που προβλήθηκαν σήμερα το πρωί μέσα από το "Πρωινό". Η παρουσίαστρια σχολίασε τον τουρτοπόλεμο ανάμεσα στις παίκτριες που διεκδικούν την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, ενώ από τα πυρά της δεν γλίτωσε ούτε ο Γιώργος Σατσίδης, ο οποίος συμμετέχει στο ριάλιτι αγάπης.

«Είναι αυτό διασκεδαστικό παιχνίδι; Γελάς ή κλαις με αυτά που βλέπεις; Δεν θα σχολιάσω ότι γυναίκες προσπαθούν να διεκδικήσουν έναν άντρα, μου κάνει όλο λάθος. Σου λένε να πετάξεις τούρτες; Εγώ θα πήγαινα την τούρτα στον Παναγιώτη και θα του έλεγα και μόνο που το σκέφτηκες πάρε την τούρτα.

Ο Γιώργος Σατσίδης τι κάνει εκεί; Ο Σατσίδης τι κάνει εκεί; Ο Σατσίδης; Ο Σατσίδης; Και γέλαγε κιόλας…», είπε χαρακτηριστικά η Φαίση Σκορδά.Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ντροπή για τον κ. Σατσίδη. Δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοια σκουπίδια. Είναι ό,τι χειρότερο παίζει στην ελληνική τηλεόραση. Το gntm και το brother είναι ποιοτικά μπροστά του. Σοκ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μας δουλεύει η Σκορδά; Γιατί το παίζει αν δεν της αρέσει; Να μην ασχολείται μαζί του αν δεν της ταιριάζει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όντως δεν καταλαβαίνω γιατί τα παίζει. Αν δεν της αρέσουν και δεν αρμόζουν στην εκπομπή της, γιατί τα παίζει; Αν τα παίζει γιατί και καλά ενδιαφέρουν το κόσμο αλλά όχι την ίδια, το μόνο που καταφέρνει είναι να τους θυμώνει με τα σχόλια της και να αλλάζουν κανάλι.