Έκπληξη η Ηλιάνα! Το καλό κλίμα στην ομάδα και το αγκάθι του «Bachelor»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5
Πρεμιέρα έκανε σήμερα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον ΑLPHA με το "Pop Up".

Ήταν όμορφη, λαμπερή, γλυκιά, άνετη και ετοιμόλογη. Ειλικρινά, δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να είναι τόσο καλή στην πρώτη εκπομπή, καθώς είναι κάτι που αναλαμβάνει για πρώτη φορά. Η Ηλιάνα κερδίζει τον τηλεθεατή και αποφάσισε να αφήσει πίσω της την πιο "στημένη" εικόνα που έβγαζε στο GNTM.

Το πιο σημαντικό είναι πως από την πρώτη στιγμή έδειξε πως θέλει να δώσει χρόνο και χώρο στην ομάδα της. Δεν υπήρξε διάθεση να τους επισκιάσει, αλλά πολλές φορές τους έδωσε και πάσα για να τους αναδείξει.

Η έκπληξη ήταν ο Κωνσταντίνος Ντάφλος με πολύ δυνατά αντανακλαστικά και εύστοχες ατάκες. Επιτέλους απελευθερώθηκε, σαν κάτι να τον περιόριζε να δείξει το τηλεοπτικό του ταπεραμέντο όταν βρισκόταν στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου. Πιο άνετη, συγκριτικά με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ήταν η Αφροδίτη Γραμμέλη. Η Φωτεινή Πετρογιάννη δεν μας εξέπληξε, καθώς το ότι τηλεοπτικά είναι καλή το γνωρίζουμε και από παλαιότερες τηλεοπτικές της συνεργασίας, ενώ και ο Παναγής Τζωρτζάτος όσο περνούσε η εκπομπή λυνόταν ακόμα περισσότερο.

Είναι ένα παρεάκι, που εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ. Σε αντίθεση με άλλες εκπομπές, όπως το "Το Πρωινό, το "Στη φωλιά των κουκου", το "Έλα Χαμογέλα", το "Καλύτερα δεν γίνεται", που τα πρόσωπα του πάνελ είναι δύο ταχυτήτων (δηλαδή κάποιοι που μιλάνε πολύ και κάποιοι που δεν αρθρώνουν λέξη), στο "Pop Up" το "παιχνίδι" μοιράστηκε όπως έπρεπε να μοιραστεί.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι μεγάλο μέρος της εκπομπής καλύφθηκε από το "Bachelor". Καταλαβαίνω την ανάγκη του σταθμού να στηρίξει το νέο ακριβό του πρόγραμμα, αλλά ούτε ενδιαφέρει τους τηλεθεατές, ούτε είναι καλό να χαρακτηρίσει η αισθητική του την πρεμιέρα μιας νέας προσπάθειας. 

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Συμφωνώ απόλυτα με την τοποθέτηση σου Άγγελε .Η Ηλιάνα ήταν εκπληκτική .Επιτέλους ένα πάνελ με άποψή και ελευθερία λογού. Ένα πάνελ με επαγγελματίες που κατέχουν το αντικείμενο «τηλεόραση» .Το μεγάλο θέμα της εκπομπής είναι η αρχισυνταξία με μια θεματολογία ανύπαρκτη και καθόλου πρωτογενές υλικό . Είναι λάθος η τόσο γυναικεία προσέγγιση .Αυτό με το Bachelor ,ναι είναι το μεγάλο αγκάθι , να παίζεις 45 λεπτά .Δεν μιλάμε για την επιτυχία της χρονιάς ,να κάνουν προώθηση μέχρι ένα σημείο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω σε ολα και η Ηλιανα καλυτερη απο οτι τη περιμενα και το πανελ ειναι απο τα καλυτερα της σεζον μαζι με Κουκου και Σταματινας.Αυτο με το bachelor που μας συστεινε ολους τους παικτες νομιζω ειναι κατι που θα επρεπε να γινει πριν τη πρεμιερα του δεν εχει κανενα ενδιαφερον τωρα που εχουνε δει το επεισπδιο και μαθαμε ολοι περι τινος προκειται αλλα μαλλον στο καναλι υπερπονταρουβ σε αυτο το προγραμμα για καποιο λογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΣ ΤΑ!!! Να κάνεις τη μεταγραφή,να θες να χτίσεις και να επενδύσεις πάνω στην Ηλιάνα,ένα νέο πρόσωπο που το 'χει όπως φαίνεται, και να το χαντακωνεις στην πρεμιέρα βάζοντας το να προμοταρει και μάλιστα υπερβολικά πολυ ένα πρόγραμμα κακής αισθητικής, προσβλητικης θα τολμούσα να πω,που δεν έδειξε να το περιμένει και με τρελή αγωνία ο κόσμος. Να πω ότι έκανε 30αρια οκ,θα βοηθήσει και την Ηλιάνα.
    Το ότι έκαναν μια τεράστια βλακεια επιλέγοντας να βγάλουν το μπάτσελορ δε σημαίνει ότι θα πρέπει να κάψουν και το υπόλοιπο πρόσωπο. Η επένδυση στην Ηλιάνα είναι πιο μακροπρόθεσμη από ένα ριαλιτακι των 3 μηνών και μπορεί να φέρει πολύ περισσότερα έσοδα στο κανάλι. Ειλικρινά πιστεύω ότι ο άλφα τα έχει χαμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενώ ήμουν αρνητικά προκατειλημμένος... τελικά από τα αποσπάσματα που βλέπω μου φαίνεται πολύ καλή η Ηλιάνα. Άνετη, χαλαρή, φιλική, με ωραίο λόγο και γενικά αξιοπρεπέστατη παρουσία. Συν οτι δεν είναι ξανθια! Γκώσαμε με το πλατινέ ξανθό από την εποχή της Ρούλας μέχρι σήμερα. Λες κι αν δεν είσαι πλατινέ ξανθιά δεν μπορείς να κάνεις ψυχαγωγία!

    Συμφωνώ για τη θεματολογία από το ''Bachelor''...περιττή η τόση τρασίλα.

    Γενικότερα μπράβο πάντως. ...Αντε να περνάμε στη νέα γενιά παρουσιαστριών. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είδα την εκπομπή αλλά από κάποια αποσπάσματα ενθουσιαστηκα από την Ηλιανα. Ωραίος, στρωτός λόγος και μια ηρεμία που ταιριάζει σε εκείνη την ώρα. Επιτέλους νέα πρόσωπα στην τηλεόραση. Και η Ηλιανα, αλλά και η Μαλεσκου μου αρέσουν πολύ. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !