Δείτε την πρεμιέρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από τον ALPHA...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5
H πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Pop Up με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στον Alpha. Οι συνεργάτες της εκπομπής έκαναν την πλέον απρόσμενη έναρξη με πασαρέλα! Ωστόσο, ήταν η είσοδος της Ηλιάνας που έκανε τη μεγάλη έκπληξη, αφού, στο πλαίσιο του τρέιλερ, η παρουσιάστρια προσγειώθηκε στο πλατό εξ ουρανού, κρατώντας μπαλόνια στο χέρι.

«Στο Pop Up θα βρείτε αγάπη, συναίσθημα και πάνω από όλα αλήθεια. Σιγά σιγά θα αλλάζει, θα εξελίσσεται μαζί με εσάς. Θα συζητάμε τα πάντα και περιμένουμε από εσάς την άποψή σας. Καθημερινά θα βλέπετε πολλές εκπλήξεις εδώ», είπε μεταξύ άλλων η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην έναρξη της εκπομπής.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη, τη Φωτεινή Πετρογιάννη, τον Κωνσταντίνο  Ντάφλο και τον Παναγή Τζωρτζάτο βάζουν άφοβα τους τηλεθεατές στην καθημερινότητά τους, κάνουν αληθινές συζητήσεις για τις προσωπικές τους εμπειρίες, τα νέα της ημέρας, την ομορφιά, τη μόδα, τη γυναίκα, την οικογένεια, τις σχέσεις. Ανατρέπουν τις καθιερωμένες συνήθειες και χρησιμοποιούν την ενέργεια και το πάθος τους αποδεικνύοντας ότι το POP UP είναι «ένα έργο σε εξέλιξη».


Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σαν εκπομπη μια απο τα ιδια. Αλλα ευτυχως η παρουσιαστρια ειναι πιο φυσικη, ομορφη χωρις μποτοξ και χωρις να θυμιζει Μενεγακη. Γιατι Σκορδα και Καινουργιου ολοιδιες δεν ξεχωριζουν. Επισης η Γραμμελξ τοσο καλουλα μωρε. Τωρα γλειφει δεν κραζει το bachelor.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Gelaei o kosmos me ti Grammeli. Efyge apo ti Fai gia na kanei promotion sto Bachelor kai to ksekatiniasma. Den tis aresan oi Melisses

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να γυρισει η Μενεγακη στον αλφα........ Χθες. Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι φέρτε την Μενεγάκη μην την χάσουμε.... χχχααχ
    Καιρός για νέα πρόσωπα παιδιά. Η αποχώρηση της Μενεγάκης απο την Τηλεόραση ήταν μόνο η αρχή, καιρός να φεύγουν και κάποιοι άλλοι ....
    Η τηλεόραση χρειάζεται ανανέωση , φρεσκάδα..... Όχι όλο τα ίδια και τους ίδιους κάθε χρόνο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !