Ο ΑΝΤ1 επιμένει στην κακή δομή προγράμματος...

Για ακόμη μία σεζόν ο ΑΝΤ1 επιμένει σε μία στρατηγική προγράμματος που δεν αποδίδει καρπούς. Το slot ανάμεσα στο "Ρουκ Ζουκ" και το "Still Standing" καλύπτεται από επαναλήψεις που προσφέρουν στον σταθμό χαμηλότατα ποσοστά τηλεθέασης.

Σε μία τόσο ανταγωνιστική σεζόν, δεν γίνεται ένα κανάλι που επιδιώκει να κάνει πρωταθλητισμό να επιλέγει να κάνει αυτή την κίνηση. Δεν είναι μόνο το ότι αναγκάζεται να βυθιστεί στα μονοψήφια, την ώρα που ο ανταγωνισμός "σαρώνει", αλλά και το ότι διακόπτεις τη ροή στην τηλεθέαση. Εκεί που "χτίζει" κοινό η Ζέτα Μακρυπούλια, απομακρύνεις τους τηλεθεατές από τη συχνότητά σου και περιμένεις αν και πότε θα τους φέρει πίσω η Μαρία Μπεκατώρου.

Και δεν είναι ανάγκη το πρόγραμμα που θα τοποθετηθεί στις 16.00 να σαρώσει, αλλά το να πέφτει τη συγκεκριμένη ώρα η τηλεθέαση κατά 10 μονάδες είναι πρόβλημα.

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Βαγγέλης είπε…
Δεν συμφωνώ.οι επαναλήψεις την σειρών τής παλιάς εποχής το βρίσκω σωστό είναι καθαρισμένες Και με ωραίο χιούμορ.ότι έχει Και άλλες σειρές που θα έπρεπε να προβάλλονται σε νορμάλ ώρα όπως πάτερ ημών Σοφία ορθή Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή ελας το μεγαλείο Σου θα έπρεπε να παίζουν μεσημέρι.το λάθος είναι τα ίδια Και τα ίδια προγράμματα.Μπορεινα είναι επιτυχημένα αλλά είναι τηλεπαιχνίδια Δεν προκαλούν γέλιο Και λόγο Για επανάληψη.πρέπει να ανανεωθούν Και να κοπούν προγράμματα.Μπορεινα όπως το Ρούλα ζουκ και το παιχνίδι τις μπεκατορου κούρασαν..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και αυτό είναι το λιγότερο. Ξεκίνησε το καθημερινό πρόγραμμα χωρίς καθόλου prime time,η οποία θα ξεκινήσει σταδιακά σε διάστημα 3 εβδομάδων. Θα κάψει,τουλάχιστον στην αρχή,ακόμα και τις άγριες μέλισσες που θα ξεκινούν παίρνωντας μονοψήφια, αφού την πρώτη εβδομάδα τους 8-10 θα παίζει ελληνικές ταινίες. Είναι απαράδεκτοι.
Ο χρήστης Τηλεθεατης είπε…
Συμφωνώ εν μέρει όμως στις 8 πάει ο ήλιος και η prime time Θα ειναι 8 με 1 και αυτό θα είναι πολύ ωραίο από Οκτώβρη πιστεύω θα κυριαρχήσει όταν βγουν όλα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
100% συμφωνώ! Ποιο κανάλι έχει τόσες επαναλήψεις 20 ετών που τις παίζει ασταμάτητα χωρίς σταματημό στον πλανήτη; μόνο ο Αντ1 φυσικά!
Χρόνια το κάνει και δεν αλλάζει στρατηγική,αν δεν έχει φρέσκο πράγμα ενιαίο και να θέλει μπροστά να πάει το χαλάει με τις ενδιάμεσες επαναλήψεις που τις παίζει ασταμάτητα χωρίς σταματημό.Νέες σειρές πανομοιότυπες και δυνατές θα μπορούσε να κάνει αν ήθελε και να αποσύρει όλες αυτές και φυσικά να στρώσει τον προγραμματισμό του που είναι λάθος.
Όποιος θέλει στο web του καναλιού μπορεί να τις βλέπει ότι ώρα θέλει και ποιο πολύς κόσμος τις βλέπει.


Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι επαναλήψεις του ΑΝΤ1 χτυπάνε αξιοπρεπή νούμερα όταν δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Το απόγευμα υπάρχει όμως, και έντονος μάλιστα
Ο χρήστης maria13 είπε…
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Χαντακωνει την καλύτερη παρουσιαστρια που έχει