Καταργείται η μεσημεριανή ενημερωτική ζώνη στην ΕΡΤ1...

Αυξάνεται και άλλο η δοσολογία της ψυχαγωγίας στην ΕΡΤ1, καθώς η διοίκηση αποφάσισε να καταργήσει μία ακόμη ζώνη ενημέρωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, η καθημερινή εκπομπή από τις 13.00 έως τις 15.00 καταργείται και στη θέση της η διοίκηση σχεδιάζει να φτιάξει ζώνη επαναλήψεων των βραδινών προγραμμάτων.

Το ενημερωτικό βάρος θα πέσει στην πρωινή ζώνη 10-12, για την οποία δεν έχουν ακόμα οριστικοποηθεί οι αποφάσεις για τα πρόσωπα που θα την αναλάβουν. 

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστη η αποφαση να σταματησουν την ενημερωτικη ζωνη 1-3. Ειναι κουραστικο και μονοτονο να επαναλαμβανονται τα ιδια θεματα της επικαιροτητας σε 5 εκπομπες και δελτια μεσα στην μερα. Για μενα, σωστη και η αποφαση να προβαλλονται σε επαναληψη οι σειρες της Prime Time, τουλαχιστον στην αρχη μεχρι να χτισουν καποιο κοινο. Δεδομενου του ισχυρου ανταγωνισμου και της αδυναμιας της ΕΡΤ να προωθησει πιο εντατικα τις σειρες, η σκεψη να προβαλλονται σε μια ζωνη με μικροτερο ανταγωνισμο και ομοειδεις σειρες απεναντι σε επαναληψη μπορει να βοηθησει ωστε να κλεψουν μοναδες.