Σόου ή ριάλιτι στον ΑΝΤ1; Θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της πανδημίας

 


Σόου ή ριάλιτι στο δεύτερο μισό της σεζόν στον ΑΝΤ1;

Το κανάλι έχει τα δικαιώματα του "Ελλάδα έχεις ταλέντο", το οποίο μπορεί να ενεργοποιήσει ανά πάσα στιγμή, ενώ στα σχέδια του είναι και η επαναφορά του "Your face sounds familiar". Παράλληλα, το κανάλι του Αμαρουσίου διαθέτει τα δικαιώματα της "Φάρμας", ωστόσο η διοίκηση του σταθμού προτιμά να αποφύγει την παραγωγή ριάλιτι. Η εξέλιξη της πανδημίας θα αποτελέσει κρίσιμο παράγοντα για τη λήψη οριστικών αποφάσεων, καθώς η συγκυρία αυτή και η ανάγκη λύψης μέτρων προφύλαξης ευνοούν τα ριάλιτι-λόγω συνθηκών απομόνωσης-ενώ δυσκολεύουν την παραγωγή των σόου. 

Real Life-Nαταλία Ανδρικοπούλου

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ας κρατησουν τη φαρμα για την επομενη σεζον καλυτερα γιατι θα εχει και survivor ,to your face ηταν πολυ βαρετο περσι αν δεν το αλλαξουν ριζικα καλυτερα να μην το βγαλουν ,οποτε η καλυτερη επιλογη ειναι το ελλαδα εχεις ταλεντο αρκει να το στελεχωσουν σωστα
Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Εγώ θα ήθελα το your face να επιστρέψει αλλά δύσκολο για τον Αντ1 να μην έχει κοινό (αν και προσωπικά το your face το τελευταίο που ένα επεισόδιο μέσα στην πανδημία ήταν χωρίς κοινό μαρεσε παρά πολύ).
Ο χρήστης TV είπε…
Και πού θα το τοποθετήσει το ριάλιτι Αφού δεν υπάρχει χώρος στην Prime time