Χιούστον το Λύσαμε η νέα σατιρική εκπομπή του ΑΝΤ1!


Ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Νικόλας Ράπτης «τηλεμεταφέρονται» στον ΑΝΤ1 ως παρουσιαστές της εκπομπής «Χιούστον το Λύσαμε».

Επειδή η Γη έπαψε να τους χωράει, το Διάστημα είναι έτοιμο να τους υποδεχτεί.

Απομονωμένοι σε έναν διεθνή διαστημικό σταθμό, θα βλέπουν τα πάντα, μέσα από τη δική τους ακραία ματιά, και θα σχολιάζουν ό,τι σημαντικό αλλά και ασήμαντο έρχεται… σαν «κομήτης» να ταράξει την καθημερινότητά μας.

Η ψυχαγωγική εκπομπή «Χιούστον το Λύσαμε» θα αντιμετωπίζει με χιούμορ γεγονότα, καταστάσεις της κοινωνίας μας και, φυσικά, τους πρωταγωνιστές της εγχώριας και διεθνούς showbiz.

Πρόσωπα της επικαιρότητας θα απαντούν σε απρόβλεπτες ερωτήσεις και θα εκτελούν θεότρελες αποστολές, όταν ο Φάνης και ο Νικόλας το κρίνουν σκόπιμο.

Είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε μαζί τους στον καινούριο κόσμο που θα δημιουργήσουν;

We‘ll beam you up!

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχω την αίσθηση ότι αυτό που θα προσπαθήσει να κάνει ο ΑΝΤ1 με το συγκεκριμένο πρόγραμμα (θα φανεί για το εάν θα το κάνει επιτυχημένα ή όχι) είναι το να καλύψει το κενό που (προς το παρόν) έχουν αφήσει οι Ράδιο Αρβύλα. Δεν λέω ότι θα είναι Ράδιο Αρβύλα, απλά θα θυμίζουν ως προς το ότι πρόκειται από τα λεγόμενα του δελτίου τύπου για μία εκπομπή σάτιρας και επικαιρότητας. Οι παρουσιαστές είναι ικανοί και έχουν χιούμορ, το θέμα είναι αν θα καταφέρουν να πείσουν και το τηλεοπτικό κοινό, γιατί άλλο είναι να κάνεις σαρωτικές επιτυχίες στο διαδίκτυο ή να έχεις απλά ένα 10 λεπτο ένθετο σε εκπομπή και άλλο να το παίρνεις όλο πάνω σου. Καταλήγοντας, το δελτίο τύπου με ιντριγκάρει για να το παρακολουθήσω. Η συνέχεια επί της οθόνης (που από ότι άκουσα θα γίνει αρχές Οκτωβρίου και Παρασκευή).
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στον Γρηγόρη σάρωναν οπως και το netwix. Πιστεύω θα σκίσουν!
Ο χρήστης Νίκος Γ. είπε…
Απορώ σε ποίους αρέσουν αυτοί οι δύο..
Ο χρήστης billakos είπε…
Χιούμορ επιπέδου γ' γυμνασίου και πολύ λέω...