Ζέτα Μακρυπούλια: «Η συνεργασία με τον ΑΝΤ1 μου έχει μάθει πολλά»


Στον Τηλεθεατή έδωσε συνέντευξη η Ζέτα Μακρυπούλια και μίλησε για την συνεργασία της με τον ANT1, αν θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση σε κάποια σειρά ενώ μίλησε και για την περίοδο της καραντίνας.


Κρατάει χρόνια η συνεργασία σας με τον ΑΝΤ1. Πώς την αξιολογείτε;

«Σκεφτείτε πως η συνεργασία μου ξεκίνησε όταν ήμουν μικρό κορίτσι, 13 ετών, και με κάποια μικρά διαλείμματα κρατάει μέχρι σήμερα. Τον ΑΝΤ1 τον νιώθω σαν οικογένεια μου και, φυσικά, όπως κάθε υγιής οικογενειακή σχέση, έχουμε περάσει τα "πάνω" μας και τα "κάτω" μας, όλα αυτά τα χρόνια. Ευτυχώς, η σχέση αυτή έχει στέρεες βάσεις κι αυτό μας κάνει να συμπορευόμαστε. Είναι μια συνεργασία που μου έχει μάθει πολλά».

Ετοιμάζετε κάτι καινούργιο -τηλεοπτικά- για τη νέα σεζόν;

«Προς το παρόν, ετοιμάζω το "Rouk Zouk". Αναλόγως με το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση στη χώρα, ίσως προκύψει κάτι ακόμη για το δεύτερο μέρος της σεζόν».

Θα θέλατε να επιστρέψετε με κάποιο ρόλο σε σειρά; Σας λείπει αυτό;

«Ναι, φυσικά, αν υπάρξει ένα ενδιαφέρον σενάριο και μια ωραία συνεργασία, θα το έκανα με μεγάλη μου χαρά».

Πώς βιώσατε τη δύσκολη κατάσταση του εγκλεισμού στην πανδημία;

«Η συνθήκη της καραντίνας, σαν τρόπος ζωής, δεν διαφέρει στην πραγματικότητα πολύ από το δικό μου τρόπο, που ζω τόσα χρόνια. Με την έννοια ότι τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο μου τον περνάω στο σπίτι. Και μου αρέσει αυτό. Αν εξαιρέσουμε λοιπόν το θέμα της ελευθερίας, που ήθελα να πάρω το αυτοκίνητο μου να πάω στη θάλασσα, όλο το υπόλοιπο μου είναι γνώριμο, δεν έπαθα τον πανικό του εγκλεισμού. Δεν καταλάβαινα, βέβαια, γιατί δεν μπορούσα με το αυτοκίνητο να πάω μια βόλτα. Επίσης, δεν θα κρύψω ότι είχα πολλά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Γενικά, πέρασα απ' όλη τη συναισθηματική κλίμακα. Χαλάρωσα, ξεκουράστηκα, βαρέθηκα, προβληματίστηκα. Επίσης, έμαθα να μιλάω με βιντεοκλήση με τους φίλους μου!».

Πώς αξιολογείτε τη συνέχεια αυτής της κατάστασης;

«Ας μην είμαστε αρνητικοί κι ας μη "μεταφερόμαστε" στο χρόνο. Έτσι κι αλλιώς, το μεγαλύτερο μάθημα που μου έδωσε η καραντίνα, είναι πως δεν υπάρχει χρόνος...»

Τι κάνετε για να αποφορτίζεστε στον ελεύθερο χρόνο σας;

«Πηγαίνω στη θάλασσα, βλέπω τους φίλους μου, παίζω επιτραπέζια, και κάτι καινούργιο που κάνω μετά την καραντίνα, είναι πως όταν πέφτω λίγο ψυχολογικά, σηκώνομαι και χορεύω!», είπε στον Τηλεθεατή.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια