Δείτε αναλυτικά τα 15' στην πρωινή ζώνη 10π.μ με 2μ.μ (23/9/2020)

13


Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης στα ψυχαγωγικά προγράμματα αλλά και στις ενημερωτικές εκπομπές που παίζουν στη ζώνη αυτή. 

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ


Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Περιμένω ανάρτηση με τα διλληματα της φαις κατι τσιμπησε, τι ωρα επαιζαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H Καινούριου πετάει πραγματικά. Η Σκορδα λίγο ανεβασμενη. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οι Κούκου. Κανένα τέταρτο τους δεν είναι διψήφιο.
    Ρε παιδιά πλην της απώλειας του Πουλόπουλου, τι άλλο έχει αλλάξει σε αυτήν την εκπομπή και υπάρχει αυτή η δραματική μείωση από την αρχή της σεζόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απογοήτευση με τα πολύ χαμηλά ποσοστά για Κούκου, Μελέτη και Μπάρκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 8:41 π.μ. Δεν τσιμπησε τίποτα. Ηταν το τελευταιο 8λεπτο και μετα εκλεισε η εκπομπή. Αυτο ηταν το χαμηλότερο ποσοστο απ οτι βλέπω στη κάρτα το σαιτ.
    Εγω ημουν αυτος που έλεγε οτι η Δαβαη θα δειξει τι νουμερα θα πάρει απο Τεταρτη. Κι ακομα δεν ειδε πάτο, μεχρι το 5% εχουμε ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Σκορδά είναι παλιά καραβάνα. Δεν θα το αφήσει έτσι. Η Δανάη δεν το έχει. Η Καινούργιου με την τρασιλα παίρνει πρωτιά, τι να πεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν και μου αρέσει η Δαναη χτες η εκπομπή ηταν πολύ βαρετή μάλλον αυτη η αποφυγή του gossip δεν της βγαίνει σε καλό και η στήλες του Αρη και της Ελιανας ειναι αδύναμες και πρέπει να γίνει τρίωρη για να καταφέρει να γίνει συνήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Καινουριου εχει σταθεροποιηθει. Θα ειναι η χρονια της. Η Σκορδα, τη μια μερα σε τεταρτα εχει 7 την αλλη 15. Ακομα ψαχνεται. Η Κουκου θα ανεβουν αν κανει νουμερα το MASTERCHEF και οταν. Η Δαναη θελει ακομα μπολικη προσπαθεια για να αγαπηθει. Καλο το χιουμορ,καλα τα αστειακια, αλλα ο τηλεθεατης ακομα δεν την ξερει και θα αργησει να την κανει "φιλη" του. Επισης η στηλη της μαγειρικης δεν δειχνει τιποτα και τα ζωδια χθες, δεν ηταν ζωδια. By the way η Μαλεσκου στον ΣΚΑΙ το παλευει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Κατάντια το λες, να κάνει νούμερα η Καινούργιου που δινουν συμβουλες με ξορκια και μαγείες για να μην μείνουν στο ράφι οι γυναίκες. Το ΕΣΡ ποτε θα παρεμβει να την κλεισει;
    Λιγη Ντροπή πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανέβηκε η Σκορδά και έπεσαν Κουκου, Μπάρκα και Μελέτη. Οι Κουκου πάνε χάλια. Για τη Σκορδά μπορείς να βρεις λόγους για τους Κουκου δεν ξέρω. Ότι έκαναν πέρυσι κάνουν και φέτος. Μόνο ο Πουλόπουλος λείπει αλλά μπορεί ένα άτομο που έβγαινε και έλεγε τηλεοπτικές ειδήσεις να επηρεάσει τόσο τα νούμερα μιας εκπομπής που πέρυσι άρεσε; Το Masterchef αργεί αν περιμένουν αυτό για να ανέβουν πάει το πρώτο μισό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Που το ειδατε οτι εκανε 15 η Σκορδα;;;;;; Την μια η Σκορδα, μονοψηφια την αλλη οι κουκου μονοψηφια
    Μου αρεσε που γραφατε οτι η Σκορδα δεν θα κανει τις τηλεφωνικες της Καινουργιου. Και τελικα κανει και θα κανει και παρατραγουδα. Η Μαλεσκου ανεβηκε, η Μπαρκα λαι η Ελεονωρα πατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν ειναι δυνατον!! Πραγματι η Καινουργιου εχει χτισει μια σφιχτη εκπομπη και ξεκαθαρες ενοτητες, αλλα τα 20αρια και 22αρια με τετοιο ανταγωνισμο ειναι σχεδον αδυνατα. Μεχρι τωρα φαινεται να ειναι η χρονια της, κατι που φαινεται απο την ανοδικη της ταση χρονο με το χρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάρτι στα μονοψήφια γίνεται.

    Πρόκοψε η Φαίη με τα διλήμματα και δεν τσίμπησε τίποτα.

    Μουτσινάς-Καραβάτου είναι τα αυθεντικά τηλεφωνήματα από το Κους κους τότε,και η Καινούργιου τα πήρε και τα έκανε πολύ διαφορετικά μετά από χρόνια που ξαναμπήκαν στην ζωή μας.
    Δεν πάνε να την αντιγράψουν όλοι,τίποτα δεν θα κάνουν όπως δεν κάνουν και δεν έκαναν.

    Ποιο ΕΣΡ να επέμβει; αυτό που ρίχνει πρόστιμα για το 2014-2016 σε παλιές εκπομπές; γι'αυτό λέτε;
    Του Λιάγκα που έκοψε και τιμώρησε ήταν άλλη περίπτωση και αμέσως είδε με τις καταγγελίες που έγιναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οι Κουκου τόσα χρόνια στηρίζονται στο gntm Και στο Masterchef,κάποια στιγμη βαριέται ο κόσμος, τι ενδιαφέρον έχει η "αποκλειστική" συνέντευξη της κοπελας ενος μοντέλου; Ποιον ενδιαφέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !