ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτό είναι το ΤΑΞΙ του ΑΝΤ1 με το προστατευτικό Plexiglas. Δείτε το από μέσα λίγο πριν την αυριανή πρεμίερα !


Το «ΤΑΞΙ», ένα από τα πλέον αγαπημένα τηλεπαιχνίδια στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, βάζει το ταξίμετρο και πατάει γκάζι στο νέο πρόγραμμα του ANT1 και κάνει πρεμιέρα αύριο Σάββατο και  κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00, έχοντας στο τιμόνι του τον stand up comedian και ραδιοφωνικό παραγωγό, Αλέξανδρο Τσουβέλα.

Το TVNEA.COM βρέθηκε στο ΤΑΞΙ  και σας το παρουσιάζει. Στο νέο ΤΑΞΙ θα δείτε το  προστατευτικό Plexiglas μεταξύ του οδηγού και του επιβάτη. Έχουν χρησιμοποιηθεί  τελευταίας τεχνολογίας κάμερες, ενώ στην οροφή είχε μια τεράστια οθόνη. Επίσης το ΤΑΞΙ έχει μόνιτορ μπροστά από τους επιβάτες - παίκτες. Στο νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 θα μπαίνουν  μέχρι 2 επιβάτες (αν είναι φίλοι), ενώ μετά από κάθε διαδρομή απολυμαίνουν σχολαστικά το ταξί .
Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φανταστικό τηλεπαιχνίδι. Μοναδικός παρουσιαστή που έρχεται για να μείνει. Θα σκίσει. Είναι ο νέος Μάρκος Σεφερλής.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ωραιότατα! Φαίνεται σαν να είναι διαφορετικό από το παλιό με στοιχεία που θα θυμίζεις κάπως εκείνη την εποχή.

Το διαχωριστικό τα κανονικά ταξί το έχουν σε ορισμένες χώρες εδώ και δεκαετίες.Πολύ καλή ιδέα να μπούνε και στα δικά μας.Όχι μόνο για προφύλαξη από τον ΙΟ και από ληστείες θα προφυλάσσει.
Ο χρήστης Τάσος είπε…
Ο Τσουβέλας είναι από τους καλύτερους κωμικούς ο Σεφερλής δεν έχει καμία σχέση
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το μόνο κοινό που έχει ο Τσουβέλας με τον Σεφερλή είναι ότι το κοινό τους είναι πολυ ευρύ κατά τα άλλα το στυλ κωμωδίας του Τσούβι είναι πολλές τάξεις ανώτερο.