Ο 1ος Έλληνας Βachelor αποκαλύπτεται

To πιο αναμενόμενο τηλεοπτικό reality, έρχεται στον Alpha. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έρχεται τον Σεπτέμβριο και θα σου κλέψει την καρδιά. Ο πρώτος Έλληνας Bachelor είναι έτοιμος να διεκδικήσει και να διεκδικηθεί από 20 γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν, στα πιο φαντασμαγορικά ραντεβού, σε μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές στην ελληνική τηλεόραση: κινηματογραφικές τοποθεσίες, παραμυθένια σκηνικά, ονειρεμένα ραντεβού και αληθινά συναισθήματα.
O Παναγιώτης είναι 30 ετών και κατάγεται από τη Μάνη. Τα τελευταία πέντε χρόνια εργάζεται ως real estate manager και του αρέσει να βάζει στόχους και να κάνει τα πάντα για να τους πετύχει. Η σχέση που έχουν χτίσει τόσα χρόνια οι γονείς του είναι πρότυπο για τον Παναγιώτη κι έτσι ξέρει πολύ καλά τι αναζητά από την επόμενη σύντροφό του, μια σχέση ειλικρίνειας και αγάπης. Δηλώνει έτοιμος να ερωτευτεί και να τα δώσει όλα στη γυναίκα που θα του πάρει το μυαλό και την καρδιά.

Έρχεται τον Σεπτέμβριο στον Alpha.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Μεγάλη αναμονή τι να σου πω; Δυστυχώς φέτος η τηλεόραση θα είναι πιο trash από ποτέ. Τόσο σκουπιδαριό μαζεμένο δεν έχει υπάρξει ξανά. Ελπίζω να νικήσει η μυθοπλασία και να γυρίσει επιτέλους ο κόσμος την πλάτη σε αυτή την αθλιότητα.
Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Τι χάλια είναι αυτά φέτος στην τηλεόραση?? Άντε λίγο να αρχίσουν οι μέλισσες να δούμε κάτι της προκοπής.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Xalia kai patos. Mono oi Melisses axizoun fetos. Isos kai h Aggelikh.