Ελληνικό καλοκαίρι των μύθων στο ΕRTFLIX

Χρήστος Παναγούλης
0

Οι «Όρνιθες» στην Επίδαυρο μπροστά στις ηλιοκαμένες πέτρες κι ένα «Χάρτινο Φεγγαράκι» από πάνω. Κάτι ναύτες που ξαποσταίνουν νωχελικά έξω από το Νέον, περιμένοντας να πάνε στις «Μικρές Κυκλάδες», για να βρούνε ένα «Περιγιάλι το Κρυφό» να θάψουνε μυστικά, πόθους και λίγα video από το ελληνικό καλοκαίρι…Έστω, για να τα έχουν για back up.

Το ERTFLXIX από το εξαιρετικό αρχειακό υλικό της ΕΡΤ έχει εξασφαλίσει μεγάλα αφιερώματα στον Κάρολο Κουν, τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Γιάννη Τσαρούχη, τον Οδυσσέα Ελύτη, τον Γιώργο Σεφέρη. Έλληνες μύθοι που εμπνεύστηκαν και ύμνησαν το ελληνικό καλοκαίρι με τη διαχρονικότητα και το elegance που του ταιριάζει. Παρακολουθήστε την πορεία της ζωής τους αλλά και του καλλιτεχνικού τους έργου, κάτω από τα αρμυρίκια στο κινητό σας ή το laptop. Δυναμώστε τα ακουστικά στα διάσημα ρεφρέν, και χαθείτε στην περιδίνηση μιας σπουδαίας 20ετίας της Τέχνης στην Ελλάδα, που παραμένει αξεπέραστη και έβαλε τα θεμέλια σ’ αυτό που ονομάζουμε σήμερα greek chic.

Βonus η βιογραφία της Μαρίας Κάλλας που θα συνοδεύσει με την «Casta Diva» της και φέτος αρκετά από τα κυκλαδίτικα ηλιοβασιλέματα.

Διαθέσιμα στην κατηγορία Η ΕΡΤ ΘΥΜΑΤΑΙ / ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στο ertflix.gr και με το κόκκινο κουμπί στους δέκτες σας για πρόσβαση στη νέα ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !