Χαμόγελα στο Open για το «Καλοκαίρι Not»

Χρήστος Παναγούλης
0

Έχοντας συμπληρώσει ένα μήνα καθημερινών μεταδόσεων από την πρεμιέρα του στις 6 Ιουλίου, το «Καλοκαίρι #Not» κατάφερε να γίνει η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών, κερδίζοντας την προτίμηση του κοινού και την υψηλότερη θέση στους πίνακες τηλεθέασης στο slot του, 9:50-13:00.

Στο δυναμικό κοινό, στο διάστημα του τελευταίου μήνα, η πρωινή ψυχαγωγική καλοκαιρινή εκπομπή του Open σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 14,8% (με δεύτερο κανάλι τον ΑΝΤ1 και ποσοστό 12%). Στις Γυναίκες 25-44 ετών ο μέσος όρος είναι ακόμα υψηλότερος με ποσοστό 18,2% (με δεύτερο κανάλι το Star και ποσοστό 15,1%).

Όσον αφορά στο διάστημα 20 Ιουλίου με 4 Αυγούστου, στο slot 10-12:00 που ο ανταγωνισμός μεταδίδει ζωντανό πρωτότυπο πρόγραμμα, το «Καλοκαίρι #Not» βρίσκεται και πάλι στην κορυφή με μέσο όρο 16% στο δυναμικό κοινό (ΣΚΑΙ 13,5%, Alpha 10,6%) και 19,1 % στις Γυναίκες 25-44 (Star 15,4%, ΣΚΑΙ 9,5%, Alpha 9,1%).

Δύο ζευγάρια στη ζωή, ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Ναταλί Κάκκαβα και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου, έγιναν η πιο ξεχωριστή και ταιριαστή τηλεοπτική παρέα και μας λένε την πιο δροσερή καλημέρα, Δευτέρα-Παρασκευή στις 9:50 το πρωί, με μια πλούσια γκάμα θεμάτων και καλεσμένους στο στούντιο αγαπημένους καλλιτέχνες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !