Νάντια Μπουλέ: O λόγος που είπε "ναι" στην νέα σειρά του ALPHA


Για την επιστροφή της μετά από αρκετά χρόνια στην τηλεόραση μίλησε η Νάντια Μπουλέ, τον ρόλο που ενσαρκώνει αλλά και αν φοβήθηκε μετά από επτά χρόνια να επιστρέψει στην μικρή οθόνη με ένα δραματικό ρόλο.

Επειτα από επτά χρόνια επιστρέφεις τηλεοπτικά, πρωταγωνιστώντας σε δραματική σειρά για πρώτη φορά ουσιαστικά στην πορεία σου. Τι μέτρησε στο να απαντήσεις θετικά στη σειρά του ΑLΡΗΑ;

«Ο πιο σημαντικός λόγος ήταν οι συντελεστές γύρω από αυτήν τη σειρά, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Η ομάδα είναι εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα και με έκανε να θέλω να είμαι μέρος αυτής της δουλειάς. Χαίρομαι πολύ για τον ρόλο της Τζένης που θα υποδυθώ αυτήν τη σεζόν».


Μίλησε μου για την ηρωίδα σου;

«Η Τζένη λοιπόν, είναι μια γυναίκα δυναμική, ανεξάρτητη αλλά και πολύ μπερδεμένη συναισθηματικά στη ζωή της. Ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Αντώνη (Γιώργο Χρυσοστόμου), ενώ ακόμα δεν έχει λήξει τον παράνομο δεσμό που διατηρεί με έναν άλλο άντρα.... Είναι φιλόδοξη και θέλει τη σιγουριά ενός καλού γάμου, αλλά ταυτόχρονα είναι τρομερά ανασφαλής για να μπορέσει να αντιμετωπίσει με ειλικρίνεια τον εαυτό της και τις σχέσεις της με τον υπόλοιπο κόσμο. Έχει κάποιες σκοτεινές πλευρές που έχουν πολύ ενδιαφέρον και θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε μέσα από τη σειρά.

Έχεις άγχος για το γεγονός ότι πρώτη φορά μπαίνεις ουσιαστικά στα βαθιά υποδυόμενη ένα δραματικό ρόλο;

«Όχι, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά. Έχω ξαναμπεί σε απαιτητικούς δραματικούς ρόλους στο θέατρο, είτε αυτοί ήταν η «Εβίτα», είτε η νύφη από τον «Ματωμένο γάμο». Οι καλοί συνεργάτες και η ειλικρινής δουλειά σε βοηθούν να ψάξεις τα μονοπάτια ενός χαρακτήρα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια