Ο προβληματισμός της για το "Καλοκαίρι #not" και η επιθυμία να παρουσιάσει δελτίο καιρού

0

Στο "Τηλέραμα" έδωσε συνέντευξη η Ναταλί Κάκαβα, αποκαλύπτοντας τους ενδοιασμούς που είχε για την ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN αλλά και η επιθυμία της να παρουσιάζει τον καιρό μέχρι να πάρει σύνταξη. 

«Η εκπομπή "Καλοκαίρι #not" είναι μια καινούρια πρόκληση για μένα και τον Γρηγόρη. Όταν μας το πρότειναν, προβληματίστηκα για το αν θα μπορέσω να ανταποκριθώ. Ο Γρηγόρης έχει τεράστια τηλεοπτική εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο και δεν ήθελα η δική μου παρουσία δίπλα του να τον στρεσάρει παραπάνω ή ακόμα και να αλλοιώσει την εικόνα που έχει ο κόσμος για εκείνον όλα αυτά τα χρόνια»

«Θα ήθελα να παρουσιάζω το δελτίο καιρού μέχρι να βγω στη σύνταξη,. Η πιο αξέχαστη τηλεοπτική μου εμπειρία ήταν όταν εκφώνησα το τελευταίο δελτίο ειδήσεων του MEGA, κάτι που δεν είχα ξανακάνει ποτέ στο παρελθόν. Η ατμόσφαιρα, λόγω των τότε δυσάρεστων εξελίξεων στον σταθμό της Μεσογείων, ήταν τόσο φορτισμένη, που ένιωσα ότι έπρεπε να βγω μπροστά και να πω τα πράγματα με το όνομά τους, κάτι που άλλοι δεν ήθελαν να κάνουν!»,πρόσθεσε η παρουσιάστρια. 

«Εκνευρίζομαι με το χάος και την αταξία! Μετανιώνω που δεν έχω πει σε κάποιους ανθρώπους τι ειλικρινά πιστεύω για αυτούς»,τόνισε χαρακτηριστικά. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !