«MasterChef»: Έρχονται αλλαγές στην κριτική επιτροπή;

Χρήστος Παναγούλης
0

Μπορεί ο 5ος κύκλος του «MasterChef» να βρίσκεται ακόμα μακριά, αφού είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στο β΄μισό της σεζόν, ωστόσο στο κανάλι της Κηφισιάς έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις για όσα θα δούμε στο ριάλιτι μαγειρικής. Μάλιστα, οι ιθύνοντες του καναλιού σχεδιάζουν πολλές αλλαγές και τονωτικές ενέσεις, προκειμένου να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.
Μία από αυτές τις αλλαγές φαίνεται ότι θα δούμε και στην κριτική επιτροπή, αφού ο γνωστός σεφ Χάρης Αντωνόπουλος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να αναλάβει ρόλο κριτή στον επόμενο κύκλο του «MasterChef». O Χάρης Αντωνόπουλος είχε μέχρι πρότινος τον ρόλο του food & beverage manager στο ριάλιτι του Star, ενώ τον έχουμε δει και ως guest κριτή να δυσκολεύει τους παίκτες με τα πιάτα του.
Φαίνεται λοιπόν ότι ήρθε η ώρα να περάσει μπροστά από τις κάμερες, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν θα αντικαταστήσει κάποιον από τους τρεις κριτές, η αν θα υπάρξει για πρώτη φορά τετραμελής κριτική επιτροπή. Το σίγουρο είναι ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης αποτελούν πολύ δυνατό χαρτί και η επιθυμία του καναλιού είναι να διατηρηθεί η ομάδα ως έχει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !