Kαθυστέρηση στα γυρίσματα των «Rouk Zouk» και «Still Standing» λόγω κορονοϊού...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ανατροπές συνεχίζει να προκαλεί η πανδημία του κορονοϊού και όπως φαίνεται θα υπάρξουν πολλές ακόμα κατά τη διάρκεια της καινούργιας τηλεοπτικής σεζόν… με κάποιες να βρίσκουν λύσεις… και κάποιες όχι!

Ακόμα και πετυχημένες εκπομπές, όπως τα δύο συγκεκριμένα τηλεπαιχνίδια, το «Rouk Zouk» και το «Still Standing», αναγκάζονται να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Ενώ λοιπόν αυτή τη βδομάδα ήταν προγραμματισμένο η Ζέτα Μακρυπούλια κι η Μαρία Μπεκατώρου να υποδεχτούν παίκτες και να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για καινούργια επεισόδια αυτά πάγωσαν… μέχρι νεωτέρας. Η επιθυμία της εταιρείας παραγωγής και του ΑΝΤ1 είναι να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα μετά την περίοδο των διακοπών ώστε να σιγουρευτούν ότι δεν υπάρχει κανένα κρούσμα. Για αυτό και ανέβαλαν τα γυρίσματα με σκοπό όλοι οι εργαζόμενοι, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, να κάνουν τον απαραίτητο έλεγχο και εφόσον διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει κάποιο κρούσμα να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Βέβαια να θυμίσουμε πως την καλοκαιρινή περίοδο έγιναν πολλά γυρίσματα και στον ΑΝΤ1 έχουν επεισόδια ώστε τα δύο τηλεπαιχνίδια να επιστρέψουν στον αέρα την προγραμματισμένη ημερομηνία, αλλά ελπίζουν ότι τα αποτελέσματα από τα τεστ να είναι σε όλους αρνητικά ώστε σύντομα να ξεκινήσουν ξανά τα γυρίσματα.

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !