Αναλαμβάνουν τη στήλη της μαγειρικής στο «Happy Day»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Όπως όλα δείχνουν μάλιστα θα είναι μαζί… πάλι… και μπροστά από τις κάμερες, αλλά αυτή τη φορά για να έχουν «Happy Day».

Η αλήθεια είναι ότι η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ALPHA με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή θα έχει την καινούργια σεζόν αρκετές αλλαγές, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Μαζί της θα είναι πάλι η Τίνα Μεσσαροπούλου που αποφάσισε να παραμείνει στον ALPHA απαντώντας αρνητικά στις άλλες προτάσεις, αλλά και ο Κώστας Φραγκολιάς που είναι από το ξεκίνημα της εκπομπής ενώ επιστρέφει ο Δημήτρης Παπανώτας μετά από μία κακή… σεζόν στον ΣΚΑΪ.

Τα στελέχη του σταθμού μαγείρεψαν αρκετά την εκπομπή, ακόμα και σε ό,τι έχει σχέση… και με τη μαγειρική. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, τη στήλη της μαγειρικής στην πρωινή εκπομπή θα αναλάβει ο Δημήτρης Μπέλλος μαζί με τη Μαρία Μπέη.

Το ζευγάρι που έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι του STAR «Master Chef» την επόμενη σεζόν θα υποδέχεται τους τηλεθεατές στην πρωινή εκπομπή του ALPHA για να έχουν οι τηλεθεατές «Happy Day» και σε ό,τι έχει να κάνει με τη μαγειρική.

Οι δύο νέοι ήταν καλεσμένοι σε μία από τις τελευταίες εκπομπές της φετινής σεζόν και η «χημεία» που έχουν και στην κουζίνα έκανε τα στελέχη του ALPHA να τους κάνουν την πρόταση. Βέβαια, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ο Μπέλλος έχει ήδη υπογράψει και είναι σίγουρο πως θα είναι ο… Happy Chef,  ενώ τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί και η συνεργασία με τη Μπέη, εκτός κι αν υπάρξει κάποιο…  κάψιμο στη συμφωνία.

Πάντως τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένο να γίνει πρεμιέρα της εκπομπής για την καινούργια σεζόν, ενώ στο στούντιο θα είναι και ο Γιώργος Σατσίδης που εκτός από τα νέα για το Hollywood αυτή τη σεζόν θα μεταφέρει και όσα συμβαίνουν στο καινούργιο ριάλιτι του ALPHA, το «Bachelor», στο οποίο ποντάρουν πολύ στο κανάλι για να εξακολουθήσουν να είναι… happy…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !