ERTFLIX: Έγινε εφαρμογή για κίνητα

Χρήστος Παναγούλης
0


Mια νέα μεγάλη έκπληξη επιφυλάσσει το χαμογελαστό προσωπάκι του ERTFLIX, καθώς από σήμερα έγινε πλέον και εφαρμογή (app) και είναι διαθέσιμη -εννοείται δωρεάν- σε όλα ανεξαιρέτως τα κινητά τηλέφωνα και τα tablets.

Κι έτσι με το πάτημα, πλέον, ενός μόνον κουμπιού, όλοι μπορούν να παρακολουθούν οπουδήποτε και οποτεδήποτε τις δεκάδες ταινίες, τις ξένες σειρές, τα ντοκιμαντέρ, το παιδικό και αθλητικό πρόγραμμα και, βέβαια, τις εκπομπές που φιλοξενεί το ERTFLIX από τα κανάλια και το Αρχείο της ΕΡΤ.

Oι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματούν εδώ! Από σήμερα, το ERTFLIX έχει πολλές νέες κατηγορίες για να γίνει ακόμη πιο εύχρηστο στους φίλους του. Οι δεκάδες ταινίες που μπορεί κανείς να δει, ανά πάσα στιγμή, χωρίστηκαν σε κωμωδίες, περιπέτειες, δραματικές και παιδικές, ενώ και οι ξένες σειρές ταξινομήθηκαν σε δύο κατηγορίες. Σε αυτές που μπορεί κανείς να δει όλα τα επεισόδια όλων των κύκλων όποτε το επιθυμεί -ονομάζονται «πλήρεις»– και σε εκείνες που παραμένουν στο ΕΡΤFLIX για λίγες μόνον εβδομάδες (catch up), αφού προβληθούν στα κανάλια της ΕΡΤ.

Εννοείται, τέλος, ότι στο ERTFLIX μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση ακόμη κι αν δεν έχει smart τηλεόραση ή έξυπνο κινητό μέσα από την ιστοσελίδα ertflix.gr, ενώ πολύ σύντομα το περιεχόμενο της νέας on demand πλατφόρμας θα εμπλουτισθεί με ακόμη περισσότερες ταινίες και σειρές, που ετοιμάζει η ΕΡΤ ενόψει της νέας σεζόν που αρχίζει.

Γιατί στο ERTFLIX οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν ποτέ…

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !