Βαρύ το κλίμα στο «The Booth» – Ξέσπασε σε κλάματα η Σοφία Κουρτίδου

Η είδηση του θανάτου του Αγάθωνα Ιακωβίδη σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, ιδιαίτερα σε όσους είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του. Μία από αυτές ήταν και η Σοφία Κουρτίδου, την οποία βλέπουμε καθημερινά στο «The Booth». Μάλιστα, στο φινάλε της χθεσινής εκπομπής παίχτηκε και ένα βίντεο αποχαιρετισμού, με την Σοφία Κουρτίδου να λυγίζει.

«Ότι και να πούμε για τον Αγάθωνα είναι πολύ λίγο. Ήταν πατέρας για πολλούς από μας και φίλος καρδιακός. Ήταν αυτό που λέμε… μάγκας. Αν και δεν θα του άρεσε να χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον όρο, αλλά πραγματικά ο Αγάθωνας ήταν μάγκας, κιμπάρης. Ήταν ένας απίστευτος μουσικός…

Δεν αποχαιρετούμε γιατί στην πραγματικότητα οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν, ζουν πάντα μέσα στην καρδιά μας και άνθρωποι σαν τον Αγάθωνα είναι πάντα εδώ και μέσα από το έργο τους, ήταν ένα παράδειγμα ανθρώπου. Ο πιο ειλικρινής άνθρωπος που γνώρισα στη ζωή μου σε σημείο που πολλές φορές μπορεί να ήταν παρεξηγήσιμο από ανθρώπους και γι’ αυτό το λόγο ήταν τόσο υπέροχος», είπε με δάκρυα στα μάτια η Σοφία Κουρτίδου.

                                       


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια