Φιόνα Γεωργιάδη : Ο νέος ρόλος στο "Έλα στην θέση μου"

0

Για τον νέο της ρόλο στο "Έλα στην Θέση μου" μίλησε η Φιόνα Γεωργιάδη στο YouFly.

«Πριν λίγο καιρό ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου η Μιράντα Ροσταντή που έχει την ευθύνη του κάστινγκ στο «Έλα στη θέση μου».

Εκείνη εν συνεχεία με έφερε σε επαφή με το σκηνοθέτη της σειράς τον Γιάννη Βασιλειάδη, με τον οποίο συζητήσαμε για το χαρακτήρα της ηρωίδας που θα υποδυθώ.

Στη σειρά θα με δείτε να υποδύομαι τη Θάλεια η οποία έρχεται να ταράξει τα νερά στη σχέση του Βλάση (Γιάννης Τσιμιτσέλης) και της Φαίης (Αθηνά Οικονομάκου)».

 «Η Θάλεια είναι μια γυναίκα που έρχεται από το παρελθόν. Είναι συγγενικό πρόσωπο που έχει κληρονομήσει κάποια εδάφη και έρχεται να τα διεκδικήσει. Στην αρχή εμφανίζεται ευγενική, γλυκιά με κάποια αφέλεια θα έλεγα. Στη συνέχεια όμως δείχνει ένα τελείως άλλο πρόσωπο πολύ πιο δυναμικό γιατί τα εδάφη που διεκδικεί κυρίως από το Βλάση θεωρεί ότι τη ανήκουν και θέλει να τα πάρει στη κατοχή της».

«Αυτό που μου έχει μεταφέρει ξεκάθαρα ο σκηνοθέτης ο κ. Γιάννης Βασιλειάδης είναι ότι θα φανεί διαφορετική απ’ ότι θα είναι τελικά. Δηλαδή είναι ένα κορίτσι που φαίνεται αρχικά σαν άγγελος αλλά μετά θα βγει πολύ πιο καπάτσα, διεκδικώντας με ένα ιδιαίτερο τρόπο αυτά που θεωρεί ότι της ανήκουν.», δήλωσε η ηθοποιός για τον νέο της ρόλο.

«Χαίρομαι για τη συνεργασία με τον κ. Καραγιάννη και με τον ALPHA όπως επίσης και για το γεγονός ότι θα δουλέψω πλάι σε πολύ αξιόλογους ανθρώπους. Περισσότερο με εξιτάρει ο ρόλος της Θάλειας και ο δυναμικός χαρακτήρας αυτής της γυναίκας. Αναμένω να δω την ηρωίδα αυτή με τι ένταση θα διεκδικήσει αυτά που της ανήκουν ή θεωρεί ότι της ανήκουν».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !