Όνομα «έκπληξη» ο πρώτος καλεσμένος της Ιωάννας Μαλέσκου


Η Ιωάννα Μαλέσκου ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 31 Αυγούστου, με το άγχος να χτυπάει κόκκινο αφού πολλοί την περιμένουν με το «δίκαννο» στο χέρι. Βέβαια, το κανάλι κάνει ό,τι μπορεί για να στηρίξει την όμορφη παρουσιάστρια, εξασφαλίζοντας για την εκπομπή δυνατούς καλεσμένους και αποκλειστικότητες από τα μεγάλα project του σταθμού, όπως το «My style rocks», το «Big brother» και το «The Voice».

Μάλιστα, για την πρεμιέρα της εκπομπής έχει γίνει κρούση σε ένα από τα βαριά πυροβολικά του σταθμού, για να κάνει ποδαρικό ως καλεσμένος. Ο λόγος για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος θα βρίσκεται την φετινή σεζόν στο πλευρό του Χάρη Βαρθακούρη, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα μέσα στο σπίτι του «Big brother».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, ο γνωστός παρουσιαστής πρόκειται να δώσει συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και την Ιωάννα Μαλέσκου, μιλώντας για πρώτη φορά δημόσια μετά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε αλλά και το θέμα υγείας που τον ταλαιπώρησε.

Βέβαια, υπάρχουν φωνές μέσα στο κανάλι που υποστηρίζουν ότι ο συγκεκριμένος καλεσμένος δεν πρέπει να «καεί» την πρώτη εβδομάδα, που η εκπομπή θα παίζει ουσιαστικά χωρίς ανταγωνισμό, αλλά από την μεθεπόμενη που θα αρχίσουν να μπαίνουν στην αρένα και οι υπόλοιποι ανταγωνιστές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια