"Για μένα η καλύτερη απόφαση για αυτούς τους ανθρώπους είναι τα ισόβια."


Στο "On Time" μίλησε η Βικτώρια Καρύδα ξέσπασε όταν αναφέρθηκε στον χαμό του συζύγου της αλλά και για την τιμωρία των ενόχων που θα την ικανοποιούσε.

«Ήταν χάλια τα γενέθλιά μου χωρίς τον σύζυγό μου. Έκλαιγα πάνω από τη φωτογραφία μόλις ξύπνησα το πρωί. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι μαζί μου. Είναι μαζί μου αλλά δεν τον βλέπω [...] Αυτό που μου λείπει περισσότερο είναι ότι ο αγαπημένος μου άνθρωπος δεν είναι πια δίπλα μου. Είναι δύσκολο. Τα παιδιά με ρωτάνε για τον μπαμπά, μου λένε ότι ζωγραφίζανε μαζί και μου δείχνουν φωτογραφίες που έχουν κάνει. Όταν τα βλέπω κλαίω. Έχω χάσει τον πατέρα μου σε ηλικία 16 ετών και μπορώ να καταλάβω πώς νιώθουν».

«Για μένα η καλύτερη απόφαση για αυτούς τους ανθρώπους είναι τα ισόβια. Γιατί δεν μπορείς να αφαιρείς τη ζωή ενός ανθρώπου. Είνα πληρωμένοι δολοφόνοι. Είναι απίστευτο».

«Δεν θα ξαναπήγαινα γιατί δεν θέλω να αφήνω τα παιδιά μου μόνα τους. Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι όλη μέρα στα παιδιά», απάντησε για το αν θα επέστρεφε στο My Style Rocks. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια