Έτοιμος για σινεμά δίπλα στην... Χρύσα Ρώπα


Ο πρώην παίκτης του Survivor, Ορέστης Τσάγκ μίλησε στο "Καλοκαίρι #not" και αποκάλυψε πως θα τον δούμε στην μεγάλη οθόνη και μάλιστα θα μιλάει και κινέζικα,παράλληλα αναφέρθηκε και στα ριάλιτι.

«Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε μία ταινία, θα πάρω κι εγώ μέρος. Σκηνοθέτης είναι Γιώργος Παπαθεοδώρου κι η ταινία λέγεται μη τους κύκλους μου τάραττε. Ελπίζουμε να προβληθεί τον ερχόμενο χειμώνα, θα κάνουμε τα γυρίσματα στην Κέρκυρα όλοι μαζί. Θέλω να πω ότι είναι μοναδικό γιατί θα είναι multicultural και θα μιλήσω και κινέζικα», να σημειώσουμε πως ο ίδιος δεν έκρυψε και τον ενθουσιασμό του που θα βρίσκεται μαζί με την γνωστή ηθοποιό Χρύσα Ρώπα.

Σε άλλο reality ή σόου θα λάμβανε μέρος; «Ποτέ δεν πρέπει να λες όχι. Εγώ σε αυτό το παιχνίδι επιβίωσης που πήγα το είχα όνειρο από μικρός. Νομίζω ότι ένα παιχνίδι σαν το Big Brother δεν είναι αυτό το πεδίο που μου αρέσει. Μου αρέσει πάρα πολύ το oudoor, η επιβίωση κι οι εξωτερικοί χώροι και τα γυρίσματα. Στο J2US γιατί όχι; Η τηλεόραση μου αρέσει αρκετά και νομίζω ότι αν έχω μία πρόταση που μου ταιριάζει γιατί όχι να το δοκιμάσω»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια