Ανδρέας Γεωργίου: Το νέο κάστ και ο ρόλος της Πέννυς Φοινίρη


Η δραματική σειρά του ΣΚΑΙ "8 λέξεις", επιστρέφει για ακόμη μια νέα τηλεοπτική σεζόν Πρόσωπα έχουν αποχωρήσει ενώ οι νέες αφίξεις προβλέπεται πως θα ανατρέψουν πολλά.

Για τους νέους ηθοποιούς που θα ενταχθούν στην ιστορία της αγαπημένης σειράς μίλησε ο Ανδρέας Γεωργίου στον "Τηλεθεατή".

Οι ρόλοι του Νίκου Πολυδερόπουλου και του Θεοχάρη Ιωαννίδη;

«Ο Πολυδερόπουλος μπαίνει στις "8 λέξεις" με έναν κόντρα ρόλο από αυτόν που τον είχαμε δει στο "Τατουάζ". Είναι μια πολύ ευχάριστη νότα σε όλο το σίριαλ. Αυτός ο ρόλος θα συζητηθεί, γιατί το "θα συζητηθεί" είναι και ένα από τα σλόγκαν του. Τον Θεοχάρη Ιωαννίδη θα τον δούμε σε ένα ρόλο διαφορετικό από ότι τον έχουμε συνηθίσει. Κάνει ένα πολύ ωραίο δίδυμο με την Άννα Μπεζάν. Η χημεία τους είναι εξαιρετική. Νομίζω ότι έχει δέσει το καστ. Είναι πολύ ωραίο το παζλ. Πολύ ανανεωμένο, με πολύ ωραία εικόνα».

Και η δημοφιλής πρωταγωνίστρια που ε­ντάσσεται στη σειρά;

«Έχουμε την άφιξη της Πέννυς Φοινίρη. Εξαι­ρετική ηθοποιός στο θέατρο και στην τηλεό­ραση της Κύπρου, απόφοιτος του Εθνικού Θε­άτρου στην Ελλάδα. Ο ρόλος της είναι πολύ απαιτητικός, θα το δείτε και στις οθόνες σας. Λέει πολλά και μιλά πολύ γρήγορα. Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνει, αλλά τα έχει καταφέρει και το έχει κατακτήσει. Είναι ένας ρόλος που θα αγαπηθεί. Και παίζει πολύ με τον Νίκο Πολυδερόπουλο».

Η Ναυσικά θα καταφέρει να υιοθετήσει την Τζουλιάνα;

«Η Ναυσικά το πολεμά πάρα πολύ. Έχει βάλει όλα τα μεγάλα μέσα για να καταφέρει την υιο­θεσία. Νομίζω ότι ο κόσμος θα τις θέλει τόσο πολύ να είναι μαζί, γιατί αυτές οι δύο ψυχές έπρεπε να συναντηθούν. Μιλάμε για μια σχέση έρωτα. Αυτή η σχέση υπάρχει και στο γύρισμα. Οι σκηνές τους βγαίνουν πολύ τρυφερές».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια