Συγκινεί η Βίκυ Χατζή - «Θέλω να ξεχάσω τον λυγμό που μου ήρθε στο λαιμό»

Στο περιοδικό «Τηλέραμα» και τον Γρηγόρη Μελά παραχώρησε συνέντευξη η Βίκυ Χαντζή, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις καλύτερες και τις χειρότερες εμπειρίες που έχει ζήσει στην καριέρα της.

«Στα 22 χρόνια που κάνω τηλεόραση έχω κάνει πολλά ρεπορτάζ, έρευνες, ταξίδια, οδοιπορικά και συνεντεύξεις με πολλούς διάσημους και διακεκριμένους ανθρώπους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τίποτε από όλα αυτά όμως δεν συγκρίνεται με την ικανοποίηση που παίρνεις όταν βοηθάς να σωθεί η ζωή ενός παιδιού. Η πιο ευχάριστη τηλεοπτική μου εμπειρία ήταν όταν μου ανακοίνωσε στον αέρα ο πατέρας του 12χρονου Αλέξανδρου Μελισσινού από την Κοζάνη πως, χάρη στα ρεπορτάζ μου και στη συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου, τα χρήματα που απαιτούνταν για να μεταβεί το παιδί στο εξωτερικό είχαν συγκεντρωθεί.

Θέλω να ξεχάσω τον λυγμό που μου ήρθε στο λαιμό στον αέρα της εκπομπής το καλοκαίρι του 2018, όταν έπρεπε να περιγράψω με τον Πέτρο Καρσιώτη τις τραγικές εικόνες από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι», είπε η δημοσιογράφος του Alpha.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια