Νωρίτερα από τον Σρόιτερ θα ξεκινά ο Χατζηνικολάου...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο κύβος ερρίφθη για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, που θα παρουσιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου, αλλά αλλάζει ώρα. Μπορεί ο Τζώρτζης Ποφάντης, ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος να μην άνοιξε τα χαρτιά του αναφορικά με την αλλαγή ώρας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, ωστόσο, φαίνεται ότι ο κύβος ερρίφθη στο κανάλι του Αμαρουσίου για την ώρα που θα προβάλλεται το δελτίο με τον Νίκο Χατζηνικολάου και κατά συνέπεια η νέα καθημερινή δραματική σειρά με τους: Γιώργο Καραμίχο, Αντίνοο Αλμπάνη, Ευγενία Δημητροπούλου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Μάριο Αθανασίου, Νίκο Αρβανίτη, Ακίνδυνο Γκίκα κ.ά.

Μάλιστα, η απόφαση αυτή έχει ληφθεί από πιο ψηλά και συγκεκριμένα από τον Στρατή Λιαρέλλη και σχετίζεται περισσότερο με τον ανταγωνισμό.

Οι Αντεννικοί φοβούνται μήπως υπάρξουν απώλειες στην πράιμ τάιμ ζώνη τόσο λόγω “GNTM” όσο και “Big Brother” και σε μια προσπάθεια να πάρουν κομμάτι της διαφημιστικής πίτας στην πράιμ τάιμ ζώνη αποφάσισαν να την μεγαλώσουν κατά μια παραπάνω ώρα τοποθετώντας την νέα καθημερινή σειρά του σταθμού με τίτλο “Ηλιος” και η οποία φέρει την υπογραφή της Μαρίας Γεωργιάδου στη ζώνη των 20.00 ή ίσως και νωρίτερα – μιας και το δελτίο θα ξεκινάει στις 18.45.

Αυτό σημαίνει ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου θα παίζει νωρίτερα κι από τον Αντώνη Σρόιτερ του Alpha με αποτέλεσμα να αλλάζουν εκ νέου οι ισορροπίες στον ανταγωνισμό καθώς το “Ελα στη θέση μου” του Alpha δεν θα είναι πλέον η μόνη σειρά στην εν λόγω ζώνη.

tinasmess.gr-Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !