Αποκαλυπτικό: Ο Βαγγέλης Περρής στο «Το Πρωινό»;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
9
Πριν λίγη ώρα γράφτηκε στο youfly.com πως ένα βήμα πριν τη συμφωνία με το "Πρωινό" του ΑΝΤ1 και τη Φαίη Σκορδά βρίσκεται ο Βαγγέλης Περρής. Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο ρόλος του δεν θα είναι στο πάνελ, αλλά θα εμφανίζεται μέσω ζωντανής σύνδεσης για να σχολιάσει τα θέματα της καλλιτεχνικής και τηλεοπτικής επικαιρότητας.

Το ρεπορτάζ του tvnea.com αναφέρει πως πράγματι έχει γίνει μία κρούση από την ομάδα της πρωινής εκπομπής για συνεργασία, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια παραπάνω λεπτομέρεια. Ο Βαγγέλης Περρής βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διακοπές και θα συζητήσει μετά την επιστροφή του τη συγκεκριμένη πρόταση. Αυτή αναμένεται να συμβεί την επόμενη εβδομάδα.

Φυσικά, να σας θυμίσουμε πως η συνεργασία του με το "2night show" και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στη δημιουργία των χιουμοριστικών βίντεο θα συνεχιστεί κανονικά, κάτι που σημαίνει πως πρώτα θα έρθει σε συννενόηση μαζί του. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βαγγέλης Περρής έχει διπλό ρόλο στο κανάλι του Αμαρουσίου. Πολλές φορές στο παρελθόν παράλληλα με τη συνεργασία του στο ¨Όλα" ήταν στην κριτική επιτροπή του "Ελλάδα έχεις ταλέντο", αλλά και με δικές του εκπομπές.


Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Katapliktikos dhmosiografos. Poli sosto sxolio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε ίσως θα μιλάμε για μια κίνηση ματ από το Πρωινό, μιας και ο Περρης εκτός από καυστικός δημοσιογράφος, έχει και έξυπνο χιούμορ που είναι σημαντικό για να κάνει τον τηλεθεατή να μην βαρεθεί. Για να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον Περρη θα τον φερουν να κραζει τους αντιπαλους και η Σκορδα να λεει οχι μη, μη υα λες αυτα. Καταλαβαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμφωνω τον φερνουν για να κραζει , το ιδιο μοτιβο με την Γραμμελη. Η Σκορδα θα κανει και παλι την καλουλα και ετσι οι ρολοι θα μοιραζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ η Καινούργιου συνεχίζει τα ανεκδιήγητο Διλήμματα, αυτό μας πείραξε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποια ειναι η διαφορα ;ο Περρης βγαινει στο γυαλι και απασχολει μονο οταν κραζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σκορδα και Καινουργιου αντι να ασχοληθουν με τις εκπομπες και τις εκπομπες των καναλιων τους, αναλωνονται στο να κραζουν εκπομπες και προσωπα αλλων καναλιων. Στην προηγουμενη σεζον επαιζαν masterchef, gntm Μενεγακη, Σπυροπουλου κ.α.περισσοτερο απο απο ολους και απο τα καναλια που εχουν αυτες τις εκπομπες και προσωπα στο δυναμικο τους. Αν αληθευει αυτο με τον Περρη τι αλλαγες ταχα θα εχει το Πρωινο; Απλως θα ειναι στα χναρια του Πολυ μπλα μπλα του αλτερ. Κουτσομπολιο χωρις ουσια, και η τηλεθεαση παλι θα παρει την κατηφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σιγά μη δαγκώσετε τη γλώσσα σας με τόσο φαρμάκι που ρίχνετε. Αφήστε πρώτα να ξεκινήσουν και μετά ρίξτε όσο φαρμάκι θέλετε. Λες και μόνο η Σκορδά και η Καινούργιου σχολιάζουν άλλες εκπομπές. Οι υπόλοιποι τι κάνουν πλέκουν εγκώμια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τρασοεκπομπες και οι δυο και της Σκορδα και της Καινουργιου, ειναι σαν τα παλια μεσημεριαναδικα, μακαρι να πανε καλα οι καινουργιες εκπομπες και να ανεβει ο πηχυς. Αυτες οι εκπομπες ειναι περασμενης δεκαετιας, εντελως ξεπερασμενες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !