Έρχονται ανατροπές...

Χρήστος Παναγούλης
0

Οι δολοπλοκίες και τα υποχθόνια σχέδια αποτελούσαν πάντα σύνηθες φαινόμενο για τη Φαίη. Πάντα, όμως, σταματούσαν εκεί που ξεκινούσε η αγάπη της για τον Βλάση και το παιδί που έχουν αποκτήσει μαζί. Για πρώτη φορά τώρα, το μοντέλο κάνει τις απειλές του πράξη. Η Φαίη, μετά το τελεσίγραφο της προς τον Βλάση για το αν θα ζήσουν μαζί στο Πήλιο ή θα πάρει το παιδί και θα πάει εκεί μόνη της, παίρνει τη μεγάλη απόφαση. Τον εγκαταλείπει και φεύγει για να ζήσει στο σπίτι που αγόρασε.

Η Φαίη, που έχει πάντα μέσα της την ελπίδα πως ο Βλάσης θα την ακολουθήσει εκεί για να ζήσουν ευτυχισμένοι μαζί με την κόρη τους, αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα. Ρισκάρει για τελευταία φορά την πορεία της σχέσης της με τον Βλάση και επιλέγει να απομακρυνθεί για λίγο ώστε να ηρεμήσει και να σκεφτεί το μέλλον της. Συνάμα, ευελπιστεί πως το γεγονός αυτό θα ταρακουνήσει τον πρώην σύζυγο της.

Από την άλλη, όμως, το μοντέλο θέλει να απολαύσει και ήρεμες στιγμές σε έναν νέο και όμορφο τόπο, να οργανώσει τη ζωή του σε ένα μέρος ήσυχο και κατάλληλο για το μεγάλωμα ενός παιδιού. Ένα μέρος όπου αν ο Βλάσης το επιλέξει, μπορούν να ζήσουν όλοι μαζί μια ζωή χωρίς εντάσεις, μηχανορραφίες και προβλήματα. Η απόφαση της αυτή μπορεί να είναι προϊόν έντασης και απογοήτευσης αλλά είναι συνειδητή και έχει ως βάση το καλό της κόρης της.

Παρ' όλα αυτά, η τελική απόφαση ανήκει στον ίδιο τον Βλάση, που το τελευταίο διάστημα βιώνει δύσκολες καταστάσεις με τις γυναίκες της ζωής του. Ο άντρας καλείται να πάρει μια απόφαση που θα ορίσει τη ζωή του και το μέλλον του με τη Φαίη και το παιδί. Κι ενώ ο ίδιος φαίνεται να οδηγείται προς αυτή την κατεύθυνση, μια νέα ανατροπή θα συμβεί, ανακατεύοντας και πάλι την τράπουλα.

Πηγή: MyTV

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !