«Αν δεν παρακολουθείς ΕΡΤ, θεωρώ ότι δεν φταίει η ΕΡΤ...»


Ο Τάκης Γιαννούτσος από τους "Αυτός και ο άλλος" μίλησε στο MyTv και εξομολογήθηκε ποιο καλεσμένο θα ήθελε να φιλοξενήσει στην εκπομπή ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την στροφή της ΕΡΤ να στραφεί σε νέες εκπομπές και σειρές.


Υπάρχει κάποιος καλεσμένος που θα ήθελες πολύ να έρθει στην
εκπομπή;

Η αλήθεια είναι ότι με κάθε καλεσμένο περνάμε φανταστικά. Και εμείς και εκείνος, οπότε δεν έχω κάποιο απωθημένο. Τώρα, αν ερχόταν ο Νικ Κέιβ ή οι Bauhaus, δεν θα με χάλαγε.

Η εκπομπή σας θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, θα δούμε αλλαγές;

Οι συνεχείς αλλαγές είναι το αγαπημένο μας στοιχείο. Σας μιλάει η 23χρoνη ραδιοφωνική μας εμπειρία. Κάθε τρίμηνο θέλουμε κάτι και­νούργιο να προστεθεί.

Με τον Θοδωρή Βαμβακάρη
Υπήρξε κάποιο παρασκήνιο από τα φετινά γυρίσματα που μπορείς να μοιραστείς μαζί μας;

Το μοναδικό παρασκήνιο, με την ακριβή σημασία της λέξης, είναι αυτό που απολαμβάνουμε στα γυρίσματα με όλη την ομάδα. Τον σκηνοθέτη μας, τον Γιάννη Γαλανούλη, με τον οποίο γνωριζόμαστε από τις φάρσες στο «Μπαμ», το συνεργείο, που με όλους έχουμε ξαναβρεθεί στο παρελθόν, τη δημοσιογραφική ομάδα μας ακόμη και με την αύρα του στούντιο, που κάθε φορά οι καλεσμένοι μας λένε τι έχουν ζήσει εκεί από τις σειρές «Λάμψη» και «Είμαστε στον αέρα», από διάφορα τηλεπαιχνίδια αλλά και εκπομπές...

Η ΕΡΤ έχει ξεκινήσει και επενδύει σε νέες σειρές και εκπομπές. Πιστεύεις ότι ο κόσμος θα στραφεί ξανά στη δημόσια τηλεόραση;

Η ΕΡΤ ήταν πάντα το κανάλι που ξέρεις ότι αυτό που θα δεις θα έχει ποιότητα και πολιτισμό. Στάνταρ. Αν δεν παρακολουθείς ΕΡΤ, θεωρώ ότι δεν φταίει η ΕΡΤ... Η καλύτερη διαφήμιση είναι η ποιότητα σου. Οπότε... «από μένα είναι ναι», που λένε στα ριάλιτι, τα οποία έχω παρακολουθήσει κατά κόρον στη ζωή μου. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια